Δελτίο Τύπου Πυροσβεστικης για τις φωτιές στα μαγαζία της Γλυφάδας.


Kατοπιν παρακλησεως αναγνώστη παραθετουμε το Δελτιο Τυπου που εξέδωσε η Πυροσβεστικη Υπηρεσία για τα συμβάντα με τις φωτιές των μαγαζιών στη Γλυφάδα
"Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, στις 10:33 χθες, σε ψητοπωλείο στην οδό Δημάρχου Μεταξά 3, στη Γλυφάδα Αττικής. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στον υλικοτεχνικό εξοπλισμό της επιχείρησης, ενώ ζημιές υπέστησαν και οι κτιριακές εγκαταστάσεις. Στο συμβάν συμμετείχαν 11 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τέσσερα οχήματα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε, στις 05:30 σήμερα, σε ψητοπωλείο στην οδό Σοφίας Βέμπο 22, στη Γλυφάδα Αττικής. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στον εξοπλισμό της επιχείρησης. Στο συμβάν συμμετείχαν οκτώ πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα.

Για τα ανωτέρω περιστατικά διενεργείται προανάκριση από τα αρμόδια Ανακριτικά Τμήματα." Η ΤΟΛΜΗ΄παίρνει πληροφφορίες απο διάφορες έγκυρες πηγές αλλα και τους αναγνώστες μας.Δεν έχουμε κανένα λογο να είμαστε κακοπιστοι ή επιφυλακτικοί...αφου δεν μεροληπτουμε στην ενημερωση. Συμφωνα με τις πηγές μας στη φωτιά στο μαγαζι Λάδι και Ρίγανη υπήρξαν δυο υπάληλοι την ώρα του περιστατικου. Εφυγαν εγκαίρως.. Παρακαλούμε δε τους φίλους μας όσοι θέλουν να μας πληροφορήσουν για κάτι να απευθύνονται στην Ηλεκτρονική μας Διεύθυνση και να αναρτώνται και επώνυμα τα κείμενά τους όπως κάνουμε άλλωστε και εμείς δημοσιεύοντας τα σχόλιά τους. Η παράθεση μιας Επώνυμης Τοποθέτησης Δικτιακου φίλου, δεν αποτελεί παραπληροφόρηση αλλά τοποθέτηση σε θέματα που μας αφορουν. Το δικαίωμα σε αυτό το έχουν όλοι οι φίλοι με την παράκληση να το κάνουν επώνυμα. Στη δική μας σελίδα δεν υπάρχει κάποιος σκοπός άλλος από το δικαίωμα του πολίτη στο λόγο . Δεν είμαστε ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΦΟΡΕΑ, ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΏΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΦΟΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗς ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ
Γι αυτό και μόνο θα παρακαλούσαμε τα κείμενα με υπογραφή 'Αγνωστος' να μην είναι ανώνυμα όταν αφορούν συμπολίτες μας, από όλους τους χώρους, καθώς και τις τοποθετήσεις τους..
Ευχαριστουμε τους φίλους μας για τη βοήθεια ώστε η ΤΟΛΜΗ να δικαιολογεί το ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ Παρακαλουμε και σας προσκαλουμε για τα δικα σας ρεπορτάζ

Σχόλια

  1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκτος απο τα ωραια ματια της φωτογραφιας στο blog, δεν γνωριζουμε το ονομα σας και δεν επιμενουμε να το μαθουμε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ονομα μου ειναι Μαρια Τσικνακη και δεν εχω λογο για να το κρυψω φιλοι μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ BLOGGERS ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ BLOGS, ΕΙΤΕ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ VISITORS, ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΕΛΗΣΟΥΝ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακριβως!!! Ομως όντας ανικειμενική και προσπαθώντας γι αυτο χρονια..προσπαθω να δωσω σε αυτο το μέσον μια πλουραλιστική πληροφόρηση. Οπως εγω έχω το θάρρος να πω το όνομα μου αλλα και τις πηγές μου, αφου άλλωστε οι ίδιοι οι φίλοι που μας στέλνουν τα δελτία τύπου τους,θα παρακαλουσα να σταματήσουν σχόλια προς παραπληροφόρηση, τα οποια απέχουν μακράν απο αυτή τη νοοτροπία!!!Ευχαριστω τον καλο φιλο για την επισήμανση απο καρδιάς.. Πραγματικά αντικειμενικος και γνώστης!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάποιοι επιχείρησαν να φιμώσουν το PRESS-GR, αλλά δεν τα κατάφεραν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΚΙΟΛΙΑΣ ΖΕΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι φωτιές συνέβησαν διαδοχικά 23 και 24 του μηνός. Πολύ περίεργο και παράξενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οχηματα της Πυροσβεστικης Υπηρεσιας θα πρεπει να ευρισκονται μονιμα στη Γλυφαδα, για να προλαβαινουν τα χειροτερα και στη συνεχεια οι αρμοδιες Ανακριτικες Αρχες να στελνουν στον κ. Εισαγγελεα τους υπευθυνους, οσο ψηλα και αν βρισκονται !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σήμερα Πέμπτη 26/8 περι ώρα 13:00, είδαμε το 'Οχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με αριθμό 040 στο παρμπρίζ, να είναι σταματημένο στην οδό Κωνσταντινουπόλεως, στα μπιφτεκάδικα, στο κέντρο της Γλυφάδας.
    Η "μόδα" της φωτιάς συνεχίζεται.
    Οι πυροσβέστες μας, μία λεβέντισσα και τρείς λεβέντες πρόλαβαν και σαυτή την περίπτωση τα χειρότερα.
    Το ερώτημα είναι, κάθε πότε καθαρίζονται τα φίλτρα, οι απορροφητήρες και οι καπνοδόχοι των ψητοπωλείων ;
    Κύριε Αρχηγέ της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, αιτείται μεριμνήσετε σχετικώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ