Δήμος Αγίου Δημητρίου ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ









Εργασίες σε δίκτυα αγωγών και συντήρησης σχολικών κτηρίων


Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου προχώρησε σε μια σειρά εργασιών σε δίκτυα αγωγών ακαθάρτων προκειμένου να αποκατασταθούν οι βλάβες που εντοπίζονται και να δώσει έτσι τέλος στην αφόρητη για τους κατοίκους της περιοχής δυσοσμία.
Συγκεκριμένα ολοκληρώθηκαν οι ανακατασκευές αγωγών ακαθάρτων στα παρακάτω σημεία του Δήμου Αγίου Δημητρίου:
1) Στην οδό Όθωνος στη συμβολή με την οδό Σερίφου
2) Στην οδό Κανάρη στη συμβολή με την οδό Αμαλίας
3) Στην οδό Βεργίνας μεταξύ των οδών Δοϊράνης και Βαλτετσίου
4) Στη συμβολή των οδών Βεργίνας και Δερβενακίων
5) Στην οδό Αγρινίου Ελαίας και Βεργίνας.
Επίσης πραγματοποιήθηκαν ανακατασκευές αγωγών ομβρίων στις οδούς Νοταρά και Ανδρέου Δημητρίου καθώς και στις οδούς Μυτιλήνης και Αίνου.
Όσο αφορά στα σχολικά κτήρια είναι σε εξέλιξη και ολοκληρώνονται οι απαιτούμενες εργασίες συντήρησης και βαψίματος με οικολογικά υλικά στα σχολεία 1ο, 2ο, 4ο, 6ο, 14ο, 17ο & 21ο Δημοτικά σχολεία, 3ο γυμνάσιο, και 2ο λύκειο ενώ παράλληλα βάφτηκαν όλα τα νηπιαγωγεία και οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Αγίου Δημητρίου.
Αξίζει να σημειωθεί πως στο 6ο δημοτικό έπειτα από αλλαγή των ρολογιών της ΕΥΔΑΠ ο Δήμος προχώρησε σε εργασίες αλλαγής των σωληνώσεων.
Στο 1ο Δημοτικό σχολείο ολοκληρώνονται οι εργασίες ανακατασκευής των τουαλετών του σχολείου ύστερα από αίτημα γονέων και δασκάλων.
Τέλος, σύντομα θα ξεκινήσουν οι εργασίες ανακατασκευής τουαλετών στο 5ο δημοτικό ενώ στο 2ο Δημοτικό σχολείο έγινε αλλαγή όλων των κιγκλιδωμάτων περίφραξης για λόγους ασφάλειας των μαθητών.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ