ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ "ΔΥΝΑΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΚΩΣΤΑς ΚΟΚΚΟΡΗΣ"





Έχουμε ζητήσει επανειλημμένα το σύνολο των ελευθέρων χώρων της Γλυφάδας να έρθει στο Δημοτικό Συμβούλιο, κάτι το οποίο δεν έγινε επί 4 χρόνια.
Χθες στο και πέντε και μετά τη δικαστική απόφαση, που αποχαρακτηρίζει τις ιδιοκτησίες Παπαδημητρίου, στο 464 και 477 οικοδομικό τετράγωνο, όπου από το 1969, πριν 41 χρόνια χαρακτηρίστηκαν.
Η παράταξή μας κατέθεσε συγκεκριμένη πρόταση που είναι η εξής:
- Δημιουργία πλατείας στο σύνολο του τετραγώνου 464
- Δημιουργία πλατείας για το τετράγωνο 477 που είναι σε απόσταση 150 μέτρων περίπου από το 464, ίδιου μεγέθους στο υφιστάμενο οικόπεδο του Δήμου.
- Δέσμευση χρηματικού ποσού από το πρασινόσημο, αξίας ίσης με το τίμημα του οικ.τετρ. 464 για αγορά οικοπέδων στην Τερψιθέα.

Έτσι διασφαλίζονται 2 πλατείες στην περιοχή Καρβελά και αρκετοί δημοτικοί χώροι κοινής χρήσης στην πυκνοδομημένη Τερψιθέα.
Ταυτόχρονα, επιτυγχάνεται και η δίκαιη ανταποδοτικότητα των εισφερομένων τελών των δημοτών και είναι εντός του πλαισίου οικονομικής δυνατότητας του Δήμου.
Στη θέση αυτή, που έτυχε αποδοχής και από συναδέλφους άλλων παρατάξεων,εμμένουμε και ζητάμε από τη δημοτική αρχή να προχωρήσει στην υλοποίησή της.
Εάν υπάρχουν και άλλες προτάσεις, παρακαλούμε να κατατεθούν.ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 3 – 8 - 2010

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ