Σε εννεα συγκεκριμενες αρχες θα κινηθει η προεκλογικη πολεια Βαρβιτσιώτη



Σε εννεα συγκεκριμενες αρχες θα κινηθει η προεκλογικη πολεια Βαρβιτσιώτη οπως ανακοινωσε ο ιδιος σε συνεντευξη τυπου στη Γλυφάδα


Σε αυτό το πλαίσιο καταθέτω σήμερα εννέα συγκεκριμένες αρχές τις οποίες εγώ προσωπικά δεσμεύομαι να τηρήσω και καλώ και όλους τους συνυποψήφιούς μου να τις ακολουθήσουν.

1. Όχι αεροπανώ, πανώ, γιγαντοαφίσες ή άλλο υλικό προβολής στους δρόμους και στους στύλους των οργανισμών κοινής ωφέλειας και του Δήμου.
2. Όχι αφίσες, σπρέι και χρώματα σε τοίχους και οδοστρώματα.
3. Όχι πλαστικές σημαίες ή άλλο προεκλογικό υλικό από πλαστική ύλη, που επιβαρύνουν το περιβάλλον.
4. Όχι ρίψη προεκλογικού υλικού.
5. Όχι στην ηχορύπανση, που θα προέρχεται από τα εκλογικά κέντρα.
6. Τα περίπτερα, τα τροχόσπιτα ή άλλες κατασκευές των συνδυασμών θα πρέπει να είναι καλαίσθητα και να μη ρυπαίνουν τον περιβάλλοντα χώρο τους με προεκλογικό υλικό.
7. Ομοφωνία για τη χρήση των χώρων προεκλογικής προβολής,
8. Πλήρης δημοσιοποίηση μέσω της Κεντρικής Βάσης Δεδομένων του Υπουργείου Εσωτερικών των εσόδων και των δαπανών των συνδυασμών και των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων.
9. Καταθέτω σήμερα τις δηλώσεις του «πόθεν έσχες» της τελευταίας δεκαετίας και θα επιθυμούσα το ίδιο να γίνει για το σύνολο των συνυποψηφίων μου και των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, τουλάχιστον της τελευταίας πενταετίας.

Σχόλια

  1. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ : ....Το γεγονός πως αυτός έχει το μεγαλύτερο κομμάτι ευθύνης με την επιλογή και τη στήριξη Θοδωρόπουλου για τα σημερινά χάλια της πόλης, πως αυτός συμμετείχε ως υφυπουργός σε μια κυβέρνηση που συνέβαλε τα μέγιστα στην κατρακύλα της χώρας ολόκληρης και πως από την θέση στην κεντρική πολιτική σκηνή που κατείχε δεν προσέφερε το παραμικρό στην Γλυφάδα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ !
    Ελληνική Σημαία, Βαρβιτσιώτης και δήλωση το 2003.
    Είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάποιου να καίει την Σημαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ, ΠΕΤΡΑΛΙΑ, ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, συνυπευθυνοι
    για τις εκλογικες ηττες της Νεας Δημοκρατιας και την ταπεινωση του κοσμου της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΟΡΚΟ, ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΔΥΝΑΤΑ : "ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΝΑ ΤΗΡΩ ΠΙΣΤΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ......ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΩ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΦΟΣΙΩΣΗ, ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΡΑΝΙΔΟΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΤΑΣ ΣΗΜΑΙΑΣ. ΝΑ ΜΗ ΤΑΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΩ ΜΗΔΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΙΖΟΜΑΙ ΠΟΤΕ ΑΠ' ΑΥΤΩΝ......"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άραγε ο Σαμαράς γνωρίζει την ιστορία με την κυρία της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, πρώην Δημ. Σύμβουλο Γλυφάδας ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Νέα Δημοκρατία απέσυρε τη στήριξή της από τον αποτυχημένο, απερχόμενο Δήμαρχο Γλυφάδας.
    Οι σύμβουλοί του που συνετέλεσαν σαυτή την "επιτυχία" είναι τώρα δίπλα στον νεοχρισμένο υποψήφιο Δήμαρχο.
    Βλέπουμε μερικά πρόσωπα στην πιο πάνω φωτογραφία και σε άλλες που κυκλοφόρησαν.
    Κύριε Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη με αυτά τα "αστέρια" στον συνδυασμό σας, θα δείτε και άλλες εκδηλώσεις "αβρότητας", εκτός από το γνωστό φτύσιμο σε υποψήφιο συνεργάτη σας, ενώ η πολιτική σας καριέρα θα συνεχιστεί με ένα έδρανο της αντιπολίτευσης στο Δήμο Γλυφάδας.
    Σε βουλευτικό έδρανο όπως φαίνεται, δεν θα ξανακαθήσετε και το έχετε καταλάβει !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ,
    ΤΙ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΟΣ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ? ΓΙΑ ΝΕΟ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΙ ? ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ? ΑΦΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣΝΟΣ ΝΑ Τ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ , ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ !
    ΔΕΝ ΘΑΘΕΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ Ν ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ , ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ !ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΠΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στη Γλυφάδα που μεγάλωσε ο κος Βαρβιτσιώτης υπήρχαν τα Αμερικανάκια που οι αφελείς Ελληναράδες νόμιζαν ότι τους έπιαναν κορόιδα και τους έπαιρναν όποτε μπορούσαν κανένα ψωροδολλάριο παραπάνω. Σήμερα όμως οι αφελείς Αμερικάνοι έχουν φύγει απο την Γλυφάδα και οι κάτοικοι αυτού του τόπου δεν είναι και τόσο αφελείς όσο τους νομίζει ο κος Βαρβιτσιώτης και η παρέα του. Είναι καλύτερα λοιπόν και για τον ίδιο αλλα και για το ...... κόμμα του να μείνει στην θεσούλα του που με χίλια ζόρια κατέχει για να μην ξευτιλιστεί με την παταγώδη αποτυχία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ