Επιστολή του Οδυσσέα Παπαδόπουλου προς τους πολιτες της Γλυφάδας




Συμπολίτες και συμπολίτισσες
Με αίσθημα ευθύνης παίρνω το θάρρος να απευθυνθώ σε όλους εσάς τους πολίτες της πόλης μας να σας δηλώσω ότι:
Οι προσεχείς δημοτικές εκλογές δεν είναι μόνο όπως πάντα κρίσιμες, είναι ευκαιρία να καθαρίσει το θολό και σαθρό πολιτικό τοπίο που υπάρχει στην πόλη μας.
Επί σειρά τετραετιών στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου διαφεντεύουν τα κοινά οι ίδιοι και οι ίδιοι ως να είναι κατεστημένο που κανείς δεν μπορεί να τους κουνήσει από τη θέση τους. Σε μια εποχή που όλα αλλάζουν και σε μια κρίσιμη για την πατρίδα μας οικονομική καμπή, είναι καιρός οι άνθρωπο αυτοί να πάνε στα σπίτια τους.
Απευθύνομαι σε όλους εσάς, όχι γιατί διεκδικώ το αλάθητο, ούτε γιατί υποστηρίζω το αυτονόητο, ότι δηλαδή ο πολιτικός πρέπει να είναι κρυστάλλινος σε όλες τις εκδηλώσεις του, αλλά γιατί η παρούσα δημοτική αρχή έδωσε ότι είχε να δώσει και στην οποία συμμετείχα μέχρι πρότινος και βλέποντας πράγματα που σαν άνθρωπος και σαν επιστήμονας δεν συμφωνούσαν με την συνείδησή μου και με τα συμφέροντα των δημοτών μου και της πόλης μου, επαναστάτησα και παραιτήθηκα από την παράταξη του Δημάρχου, αφού πείστηκα ότι δεν με εκφράζουν τα λόγια και τα έργα του.
Η παράταξή μου με νέους ανθρώπους χωρίς να εκφράζουν το παλιό αι φθαρμένο ζητούμε την ψήφο σας να αλλάξει η Γλυφάδα.
Ε όχι λοιπόν. Δεν μπορεί αυτή η Πόλη που κάθε χρόνο την επιλέγουν για να ζήσουν εκατοντάδες άνθρωποι να συνεχίσει να μαραζώνει επειδή κάποιοι τη θεωρούν τσιφλίκι τους..
Αυτή η κατάσταση πρέπει να αλλάξει. Δηλώνω ξεκάθαρα ότι εγω και οι συνεργάτες μου δεν θα φεισθούμε κανενός κόπου σε όλη την προεκλογική περίοδο, ώστε να πείσουμε και τον τελευταίο κάτοικο της Πόλης μας ότι ο αγώνας μας θα ευοδωθεί.
Για μια Γλυφάδα πεντακάθαρη, φωτεινή απαστράπτουσα παντού.
Όχι μόνο το για το απέραντο γαλάζιο που αγναντεύουμε όλοι αλλά και για τα πρόσωπα και τις ψυχές των νέων, των εργαζόμενων, των νοικοκυραίων, και όλων των φιλήσυχων κατοίκων
Εμπρός λοιπόν..
Πάμε μαζί, πάμε καθαρά, με συνέπεια- αξιοπρέπεια- εργατικότητα.Πάμε για μια Γλυφάδα χωρίς υπόγειες διαδρομές και στεγανά.
Παπαδόπουλος Οδυσσέας Υποψήφιος Δήμαρχος

Σχόλια

  1. "Η παράταξή μου με νέους ανθρώπους χωρίς να εκφράζουν το παλιό ή φθαρμένο....."
    .....
    ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΘΑΡΜΕΝΑ ΥΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΑΣ κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "....ζητούμε την ψήφο σας να αλλάξει η Γλυφάδα"

    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ 60 ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΑΣ ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήπως μπορεί να μας πεί ο υπέρμαχος της διαφάνειας και της εντιμότητας πρώην αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών πόσο στοίχισε το ένα δένδρο που μπήκε επι διοικησεώς του στην πλατεία Κατράκη της Γλυφάδας; Μήπως αγοράσθηκε κάθε δένδρο 2000 €;Ετσι θα διοικήσετε; ντροπή σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ : Ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΣ, ΠΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΟΠΩΣ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ !!
    Ο κ. ΒΑΚΚΑΣ ΚΑΙ Ο κ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ (ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΤΟΥΣ), ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ ΕΔΡΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ