Κωστας Κοκκορης:“Θέλω έναν αγώνα καθαρό και έντιμο”







Η είδηση, πως ο Κώστας Κόκκορης, επικεφαλής της παράταξης «Δυνατή Γλυφάδα», πήρε και επισήμως το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ για τον Δήμο της Γλυφάδας, γέμισε με χαρά και ικανοποίηση οπαδούς και φίλους της παράταξης. Προσήλθαν δε το ίδιο βράδυ στα γραφεία της παράταξης δεκάδες φίλοι, για να συγχαρούν από κοντά τον υποψήφιό τους Δήμαρχο και να του δηλώσουν την συμπαράστασή τους εμπράκτως.
Στη σύντομη ομιλία του, μπροστά σε ένα ενθουσιώδες κοινό, ο Κώστας Κόκκορης, μεταξύ άλλων είπε: «Αγαπητοί μου συμπολίτες και φίλοι.

Δέχτηκα με τιμή και αγωνιστική διάθεση την πρόσκληση να ηγηθώ αυτού του αγώνα για μια Γλυφάδα των νεανικών μας ονείρων. Όλα αυτά τα χρόνια των κοινών αγώνων στην αντιπολίτευση του Δήμου, βιώσαμε μαζί χαρές, συγκινήσεις, αλλά και λύπες γι αυτά που δεν μπορέσαμε να αποτρέψουμε. Κερδίσαμε όμως την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη, ακόμη και των αντιπάλων μας και το σπουδαιότερο, γνωριστήκαμε καλά και μάθαμε να παίρνουμε ο ένας τον άλλο σοβαρά, καθώς και την πόλη μας. Με γνωρίζετε λοιπόν πολύ καλά. Γνωρίζετε, πως, δεν είναι η ματαιοδοξία, ούτε η φιλοδοξία, ούτε η επιθυμία της δίψας για εξουσία τα κίνητρά μου για την απόφασή μου να μπω μπροστά σε αυτόν τον αγώνα για το μέλλον της πόλης μας. Από παιδί ζω σ’ αυτήν την πόλη, την πόλη μας. Είναι το χρέος του καθενός από εμάς, που νιώθει πως αποτελεί ένα μέρος αυτής της πόλης. Εμείς δεν ήρθαμε ουρανοκατέβατοι. Δεν ήρθαμε από το πουθενά να αλώσουμε την Πόλη. Εμείς, ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε πάντα εδώ. Είμαστε κομμάτι της Γλυφάδας μας. Δώσαμε και δίνουμε καθημερινά αγώνες εδώ και χρόνια, μέσα στο Δήμο σαν μείζων αντιπολίτευση, αλλά και σε πλατείες και σε δρόμους για να σταματήσουμε τον κατήφορο της παρακμής της πολυαγαπημένης πόλης μας.

Οι παλαιότεροι από εσάς, γνωρίζετε πολύ καλά, ότι ο Θεός μας δώρισε το πιο όμορφο κομμάτι της Αττικής Γης. Αυτό που έγινε μέχρι σήμερα, εδώ σ’ αυτόν τον ιερό τόπο, στην πόλη μας, μπορεί να εκφραστεί μόνο με μια λέξη. Τη λέξη «Ύβρη» και όλοι εδώ μέσα γνωρίζετε, πως «Ύβρη» σημαίνει προσβολή. Προσβολή όχι μόνο προς τον δωρητή, αλλά κυρίως προσβολή, προς αυτούς που θα την παραδώσουμε. Δηλαδή τις επόμενες γενιές. Οι εκλογές της 7ης του Νοέμβρη δεν είναι όπως οι προηγούμενες. Στις εκλογές αυτές καλούμεθα όλοι να αποφασίσουμε αν επιθυμούμε να παραδώσουμε την πόλη μας σ’ αυτούς που την οδήγησαν ως εδώ ή να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές μια πόλη πρότυπο σε ομορφιά και σε ποιότητα ζωής. Την ημέρα τούτη, που θα εκδηλωθεί η έκφραση της βούλησης του λαού της Γλυφάδας κανείς δεν μπορεί να μείνει μακριά από τις κάλπες. Η μαχητική συμμετοχή όλων μας, θα εγείρει τη δυνατότητα και τη βασική απαίτηση, ενωμένοι, να πάρουμε ακόμα πιο σοβαρά ο ένας τον άλλον για το μέλλον της πόλης μας. Το κάλεσμά μου αυτό απευθύνεται σε όλες και σε όλους ακόμη και στους συνυποψήφιούς μου, στους οποίους δίνω την υπόσχεσή μου για έναν αγώνα δυναμικό αλλά καθαρό και έντιμο. Άλλωστε αυτό το αποδείξαμε σαν παράταξη εδώ και χρόνια και ασφαλώς θα συνεχιστεί με περισσότερη δύναμη και μετά τις εκλογές, που θα είμαστε με τη στήριξή σας στη διοίκηση, για τη γιγαντιαία προσπάθεια ανάκαμψης σε όλους τους τομείς της πόλης μας. Μη ξεχνάτε ένα πράγμα. Εσείς, οι ενεργοί πολίτες, είστε η πραγματική Δύναμη για μια Δυνατή Γλυφάδα. Δίχως εσάς, δίχως την ενεργό συμμετοχή σας, ακόμα και ο καλύτερος δήμαρχος στον κόσμο δεν μπορεί να πετύχει τίποτα, κόντρα σε ισχυρά συμφέροντα εκτός των ορίων του δήμου μας, που είναι φυσικό να επιβουλεύονται το διαμάντι του Σαρωνικού».

Σχόλια

  1. ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ "ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ !!
    Ο "ΓΛΥΦΑΔΙΩΤΗΣ" ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ (ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ}, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΖΕΙ, ΑΡΧΙΖΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και οι υποψήφιοι Δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού του, τόσο "Γλυφαδιώτες" είναι ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ ΦΘΑΡΜΕΝΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ Ο "ΓΛΥΦΑΔΟΣΩΤΗΡΑΣ" ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΘΑ "ΣΩΣΟΥΝ" ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ