Στελιος Διβαρης:'Η αποφασή μου για τις Δημοτικές Εκλογές


Ώπως είναι γνωστό, έχω διακηρύξει με επιστολή μου τόσο προς τον Τύπο όσο και τους συνδημότες μου την άποψη μου για την πολιτική ζωή στη Γλυφάδα η οποία ήταν ανατροπή της καθεστωκυίας τάξης στο Δήμο μας και την οποία σας επισυνάπτω.
Επειδή αισθάνομαι ότι από τις υπάρχουσες πολιτικές δυνάμεις η ιδεολογία μου δεν μπορεί να εφαρμοστεί, δεν επιθυμώ να συμμετάσχω σε αυτές τις εκλογές με οποιοδήποτε από τα πολιτικά-δημοτικά κόμματα.
Μέχρι στιγμής, εξέφρασα την άποψη μου και τις θέσεις μου για αποχή τόσο στα θεσμικά όργανα της παράταξης μου όσο και σε συνδημότες μου που επικοινωνώ μαζί τους.
Δεν έκανα γραπτή ανακοίνωση διότι δεν επιθυμώ να επηρεάσω τους ψηφοφόρους, σεβόμενος την παράταξη στην οποία ανήκω και τις αποφάσεις τις οποίες έλαβε.
Επειδή όμως, τελευταία κυκλοφορούν ύποπτες και ανυπόστατες φήμες ότι τάχα διαπραγματεύομαι οφέλη με σκοπό την συμμετοχή μου στις εκλογές, αναγκάζομαι να κάνω γραπτή δήλωση ότι δεν έχω μιλήσει με κανένα πολιτικό αρχηγό και δεν έχω ζητήσει απολύτως τίποτα από κανένα.
Η αποχή μου είναι πολιτική θέση και άποψη, διότι δεν έχω προσωπικά πειστεί ότι ταυτίζεται κάποιος εξ αυτών με το όραμα μου και τις θέσεις τις οποίες πρεσβεύω τόσο εγώ όσο και η ομάδα συνδημοτών μου, που με στήριξε και με στηρίζει.
Θεωρώ ότι στο πολιτικό κάδρο το οποίο σχηματίζεται, εγώ δεν έχω καμία θέση. Η καθεστωτική δηλαδή νοοτροπία, με τις μικροπολιτικές, τις μικροδιευκολύνσεις και τα προσωπικά οφέλη. Δυστυχώς, για μία ακόμη φορά, δεν διαφαίνεται η ριζική αλλαγή που έχει ανάγκη η Γλυφάδα και φυσικά δεν προοιωνίζεται καμία από τις επτά (7) βασικές θέσεις που οι συνεργάτες μου κι εγώ οραματιστήκαμε για την Γλυφάδα. Επανερχόμαστε ως εκ τούτου, στον κατεστημένο τρόπο διοίκησης και στα χρόνια αποστήματα που τόσο κακό έχουν κάνει στη πόλη μας.
Παραμένω ενεργός πολίτης που αγαπά και ενδιαφέρεται για την Γλυφάδα και μόνο.
Μετά το αποτέλεσμα των εκλογών το οποίο θα εκτιμήσω με τους συνεργάτες μου, είμαι βέβαιος ότι θα βρούμε τον τρόπο να προωθήσουμε τις ιδέες και το όραμα μας έτσι ώστε να προφυλάξουμε την πόλη μας από τυχόν κακές επιλογές της νέας Δημαρχιακής Διοίκησης.

Σχόλια

  1. ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ "ΓΛΥΦΑΔΟΣΩΤΗΡΑΣ" ΑΠΕΤΥΧΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΟΥΦΗΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗΣ, ΜΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΔΙΒΑΡΗΣ
    ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφού δεν τον καλύπτει κανένας γιατί δεν κατεβαίνει ανεξάρτητος να μας δείξει και εμάς το κάτι άλλο που πρεσβεύει όπως λέει.Δηλαδή τίποτα δεν γίνεται χωρίς κομματική στήριξη και μάλιστα από την επάρατη δεξιά.
    Μάλλον περί παχέων λόγων πρόκειται τι φοβάται ιδού η Ρόδος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΜΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕ ΜΟΥΣΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απο πότε είναι αποτυχία , η αποστασιοποιήση ? Σαν να μην μας τα λές καλά .... καλά κανεί ο άνθρώπος .... όποιος μπλέκει με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες . Αλλά το διαβάζουμε όλο ρε ανώνυμε οχί το κομματί που μας ερεθίζει .....φιδάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ