«ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΟΣΟΙ ΣΤΑΘΟΥΝ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ»




«Στις 30 Αυγούστου ανακοίνωσα την υποψηφιότητά μου για τη θέση ευθύνης του δημάρχου Γλυφάδας, το Δήμο στον οποίο γεννήθηκα, μεγάλωσα, ζω και αγαπώ. Από την πρώτη στιγμή έθεσα μία σειρά συγκεκριμένων αρχών και κανόνων τους οποίους δεσμεύθηκα να τηρήσω και κάλεσα όλους τους συνυποψήφιους μου να κάνουν το ίδιο.
Δυστυχώς, ακόμη δεν έλαβα καμία απάντηση στην πρόσκλησή μου. Αντίθετα, η Γλυφάδα σήμερα έχει γεμίσει πανώ και αφίσες σε όλους τους Δημόσιους χώρους, ακόμη και στον περίβολο των σχολείων, ενώ κάποιοι ξεκίνησαν την «βρώμικη» τακτική των ανώνυμων εφημερίδων και φέιγ-βολάν, ρυπαίνοντας την πόλη, προσβάλλοντας την αισθητική μας και σπιλώνοντας προσωπικότητες ακολουθώντας τη μέθοδο του «φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης».
Επίσης, δημοσιοποίησα αμέσως το πόθεν έσχες μου των τελευταίων 10 ετών, ενώ απαίτησα από όλους τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού μου να προσκομίσουν αντίγραφο του ποινικού τους μητρώου.
Κάτι τέτοιο δεν είναι υποχρεωτικό από το Νόμο, αποτελεί όμως για εμένα ζήτημα αρχής. Παράλληλα, δεσμεύτηκα ότι θα είναι στη διάθεση όλων των δημοτών το πόθεν έσχες όλων των δημοτικών συμβούλων που θα εκλεγούν. Καθιστώ έτσι σαφές ότι σε ζητήματα αρχής και σε ζητήματα ηθικής τάξης είμαι κάθετος.
Η εποχή της «βρώμικης» Γλυφάδας, των υπόγειων διαδρομών και της αδιαφάνειας έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.
Όσοι προσπαθήσουν να σταθούν εμπόδιο θα χάσουν τον ύπνο τους.
Ξημερώνει μια νέα μέρα για την πόλη μας».

Από το Γραφείο Τύπου

Σχόλια

  1. Καλά τώρα φοβηθήκαμε μας ψάρωσε σιγά τα αυγά.Από τώρα κατάντησε γραφικός με βλακώδεις δηλώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΝΕΙ ΤΑ ......ΦΕΪΓ ΒΟΛΑΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήπως το σκηνικό είναι στημένο κοινώς προβοκάτσια το έχουν κάνει οι ίδιοι για ευνόητους λόγους και τώρα κατηγορούν όλους.
    Όλα να τα περιμένουμε από από την δεξιά κλίκα πάντα μεταχειριζόταν τις ποιο βρώμικες μεθόδους προβοκάτσιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ, ΕΣΤΗΣΕ STAND ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 28/9, ΣΤΗ ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΟΥ ΙΚΑ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ 4 ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ, ΕΝΟΧΛΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙEΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Βουλευτής Βαρβιτσιώτης είναι πλέον Υποψήφιος Δήμαρχος Γλυφάδας και αυριανός Δήμαρχος της Πόλης μας. Και αφού σας ενόχλησε το μοίρασμα του ερωτηματολογίου που κανένα πρόβλημα δεν δημιουργεί τι γνώμη έχετε για τα ΄΄πανό'' που έχουν τοποθετήσει μερικοί υποψήφιοι ακόμα και στην είσοδο του Νεκροταφείου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 'Ενα έδρανο της αντιπολίτευσης στο Δήμο Γλυφάδας περιμένει τον βουλευτή !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Dr. Chris Kouvaris Niels Bohr Institute
    Contact address: Blegdamsvej 17, Copenhagen,
    Denmark 2100
    office phone: +45-35325284
    email: kouvaris@nbi.dk
    «Για τον κο Βαρβιτσιωτη»
    ………… Κλασσική περίπτωση “φτιαχτού” βιογραφικού. Ο κύριος Βαρβιτσιώτης γράφει στην ιστοσελίδα του “ειδικεύτηκε στις πολιτικές επιστήμες στο Harvard” και μάλιστα έκανε και πτυχιακή. Αυτό που δεν λέει όμως είναι ότι πήγε (απ’ όσο γνωρίζω) στο “Extension School of Harvard ”. Τι σημαίνει αυτό? Ότι όποιος πληρώνει πάει και παρακολουθεί μαθήματα και στο τέλος παίρνει μία βεβαίωση ότι παρακολούθησε. Δεν υπάρχει κανένα κριτήριο επιλογής εκτός από το να έχεις να πληρώσεις. Δεν παίρνεις όμως κανενός είδους πτυχίο. Και η “κουτσή Μαρία” ή καλύτερα και η “Μαρία η άσχημη” μπορεί να πάει εκεί. Εάν ρωτήσετε έναν “αληθινό απόφοιτο” του Harvard αυτό θα πει.
    Όταν παρουσιάζει κανείς την μισή αλήθεια πολλές φορές είναι χειρότερο από το ψέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ