Ο πολίτης στο επίκεντρο του νέου Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης.



Ο πολίτης στο επίκεντρο του νέου Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης. Τα παραπάνω τόνισε ο Υποψήφιος δήμαρχος Χάρης Πασβαντίδης στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στο Ελληνικό.
Ο κύριος Πασβαντίδης αναπτύσσοντας μέρος του προγράμματος της παράταξής του «Ελληνικό-Αργυρούπολη : Σύγχρονη Πόλη» τόνισε ότι θα αγωνιστεί με όλες του τις δυνάμεις να μην οικοδομηθεί ούτε σπιθαμή γης στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού. Το Μητροπολιτικό Πάρκο είναι όνειρο ζωής για τους Ελληνικιώτες και τους Αργυρουπολίτες συνέχισε ο κος Πασβαντίδης.
Η δημοτική συγκοινωνία, η υποδομή της εκπαίδευσης του αθλητισμού και του πολιτισμού είναι προτεραιότητα για τη νέα δημοτική αρχή του ενιαίου Δήμου.
«Σε μια κρίσιμη περίοδο όπως αυτή που όλοι ζούμε, σε μια συγκυρία οικονομικής αστάθειας που συντελείται η μεγαλύτερη μεταρρύθμιση στην τοπική αυτοδιοίκηση, όπου δημιουργείται ένας Δήμος 60.000 ανθρώπων, το μεγάλο ερώτημα είναι οι πολίτες ποιους θα πρέπει να εμπιστευθούν. Με ποιους θα συντελεστεί αυτό το τιτάνιο έργο που άμεσα πρέπει να γίνει» υπογράμμισε ο κ. Πασβαντίδης.
Στη συγκέντρωση που χαρακτηρίζεται πολύ μεγάλη για τα δεδομένα του Ελληνικού μίλησαν επίσης ο Δήμαρχος Αργυρούπολης κος Δημήτρης Ευσταθιάδης και οι πρώην Δήμαρχοι Ελληνικού και Αργυρούπολης Ιορδάνης Εφραιμίδης και Χαράλαμπος Σαραφίδης.
Στο τέλος, παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο της παράταξης, όπου τα άτομα που το αποτελούν συνδυάζουν την εμπειρία και τη γνώση, την τόλμη, τη θέληση και τη νεανική ορμή να υλοποιήσουν το πρόγραμμα που εξήγγειλε ο Υποψήφιος κος Πασβαντίδης.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι κ.κ. Νόρα Κατσέλη, πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ Β΄Αθήνας, Ντερέκας Θανάσης, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Μοσχάτου , Νικολόπουλος Χρήστος, Συνθέτης, Πολίτης Κώστας, Προπονητής Εθνικής Ελλάδος στο Μπάσκετ 1987, Τερζάς Λάζος, ηθοποιός, Νικολάου Λιζέτα, Τραγουδίστρια.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ