ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΤΩΒΥΛΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γλυφάδας Οδυσσέας Παπαδόπουλος θα παρουσιάσει τα πρώτα εικοσιπέντε νικηφόρα ονόματα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων στις 30/9/2010 και ώρα 7μ.μ. στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου οδός Άλσους 15.

Σχόλια

  1. Άλλο νούμερο σε κάθε εκλογές έχουμε παρέλαση ψώνιων έρχονται λένε τις μπαρούφες τους και άμα εκλεγούν αποδεικνύονται ότι είναι οι κύριοι τίποτα.
    Άπειρες τέτοιες κωμικές περιπτώσεις έχουμε ζήσει στην Γλυφάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετά τους "Γλυφαδοσωτήρες" γιατρούς, Σούφη, Γραμματικάκη, Σφακιανάκη, Μυρογιάννη, Δίβαρη, Ασλανίδη, Λάσκαρη, συνεχίζει ο Παπαδόπουλος, χέρι χέρι με τον Καρατζαφύρερ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας οψονται οι "αγιες" οικογενειες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με ανυπομονησία ο Γλυφαδιώτικός λαός περιμένει την ανακοίνωση των ονομάτων που θα κοσμίσουν το ψηφοδέλτιο του κριθέντος "άχριστου" απο τη Ν.Δ. κ. Παπαδόπουλου. Πληροφορίες λένε ότι στο ψηφοδέλτιό του εκτός από το νεαρό κ. Παραγυιό θα συμμετέχει και ο γνωστός υδραυλικός-δημοσιογράφος κ. Κουτσώνας και άλλα εκλεκτά ονόματα της Γλυφαδιώτικης κοινωνίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στη φωτογραφία βλέπω τον κ. Γιώργο Καρατζαφέρη με τον κ. Παπαδόπουλο. Έχει πάρει χρίσμα απο το ΛΑΟΣ ο κ. Παπαδόπουλος; ας το δηλώσει δημόσια για να πάρει την απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΪΚΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ.
    Ε ΡΕ ΓΕΛΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ε όχι και ανυπομονησία για το τι κάνει ο Παπαδόπουλος με τον υδραυλικό του !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο κ. Παπαδόπουλος σε μια εντυπωσιακή συγκέντρωση 40 και πλέον ατόμων παρουσίασε 25 υποψηφίους του Ψηφοδελτίου του. Εκτός απο το νεαρό κ. Παραγυιό (80 μόλις ετών) και το γνωστό υδραυλικό-"δημοσιογράφο" Κουτσώνα οι υπόλοιποι των οποίων ανέφερε μόνο τα ονοματεπώνυμα καικανένα άλλο στοιχείο είναι παντελώς άγνωστοι στη Γλυφάδα!!!!Μήπως είναι απο τα Τρίκαλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έλα ρε φίλε, όχι και απο τα Τρίκαλα, απο την περιοχή Αττικής είναι.Δεν είναι σωστό επίσης να γράφεις ότι ο Παραγιός είναι 80 ετών αφού ο άνθρωπος είναι μόνο 79 και ο Κουτσώνας ήταν βοηθός υδραυλικού στον Αστέρα, γιατί του δίνεις πόντους και τον λες υδραυλικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ