ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ:ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ
Η ΠΟΛΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ
ΜΕ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΑ.

«Οι ορίζοντες της πόλης θα ανοίξουν με θετική ψήφο ριζικής αλλαγής, με ψήφο στους ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ.
Ο θυμός ο δικός σας πρέπει να ενωθεί με τον δικό μας, για να γίνουν ένα ποτάμι αλλαγής που θα ξεβράσει στην άκρη ότι άχρηστο, θα καθαρίσει την «Κόπρο του Αυγεί-α» και θα γυρίσει τη φτερωτή του μύλου για να ποτίσει το χωράφι, να του δώσει την ευ-καιρία να καρπίσει».
Οι φράσεις αυτές της υποψήφιας Δημάρχου κ. Αθηνάς Λυγνού, όπως και όλη η ομιλία της, καταχειροκροτηθήκαν από τους εκατοντάδες κατοίκους της Ν. Ευρυάλης, που συγκε-ντρώθηκαν στην πλατεία της περιοχής, την Τετάρτη 22/9/10, δηλώνοντας έμπρακτα την από-φασή τους για ριζική αλλαγή στο Δήμο μας.
Εκείνο που κυριάρχησε στις συζητήσεις πριν την ομιλία, αλλά και στο τέλος, όταν όλοι έ-τρεξαν να σφίξουν το χέρι της υποψήφιας Δημάρχου και να της ευχηθούν καλή επιτυχία, ήταν η μεγάλη ικανοποίησή τους ότι συντάσσονται με ένα συνδυασμό που διαθέτει ένα πεντακάθαρο ψηφοδέλτιο από άφθαρτους, τίμιους και ξεχωριστούς ανθρώπους. Ανθρώπους που όλα αυτά τα χρόνια τους είδαν δίπλα τους να αγωνίζονται για τα προβλήματα της περιοχής και να παρεμβαίνουν θετικά για τη λύση τους.
Λόγω της επικαιρότητας, με την τόσο καθυστερημένη συγκρότηση των άλλων συνδυα-σμών, έντονες ήταν οι συζητήσεις που επικεντρώθηκαν στο πως διαμορφώνεται το σκηνικό και ποιες επιλογές υπάρχουν ενόψει των δημοτικών εκλογών της 7ης Νοεμβρίου.
Από τη μία οι πολίτες βλέπουν να επαναλαμβάνεται το έργο των ευκαιριακών και καιρο-σκοπικών συμμαχιών. Των «μεταγραφών» των γνωστών «γυρολόγων» από συνδυασμό σε συνδυασμό, χωρίς αρχές και κανόνες, μόνο και μόνο για τη νομή της εξουσίας. Όλοι αυτοί που ευθύνονται για την κακή κατάσταση της χώρας μας και την κακοδιοίκηση του Δήμου. Όλοι αυτοί που, είτε διοίκησαν δημόσιους οργανισμούς με τεράστια προβλήματα, είτε άσκησαν κρατική εξουσία χωρίς να νοιαστούν για την πόλη, είτε διέλυσαν κατ’ επανάληψη άλλους συνδυασμούς, είτε έχουν καταγραφεί στον κόσμο για την κάλυψη αυθαιρεσιών και της διασπάθισης του δημοσίου χρήματος, τα γνωστά δηλαδή «βαρίδια», συναθροίζονται τώρα στήνοντας τα σχέδια τους στην πλάτη του πολύπαθου Δήμου μας.
Από την άλλη, οι πολίτες έχουν μπροστά τους μια αξιοπρεπή δύναμη που επι 7 χρόνια δούλεψε με συνέπεια. Μια δύναμη που το πρόγραμμά της το δημιούργησε μαζί τους, με ξεκά-θαρους στόχους και μακρόπνοο σχεδιασμό. Μια δύναμη που δεν μέτρησε το πολιτικό κόστος, συγκρούστηκε με τα μεγάλα συμφέροντα και αγωνίστηκε για την προστασία του βουνού, τη σωτηρία των κοινόχρηστων χώρων την παραλία, την ανασυγκρότηση του Δήμου, κ.α. Μια δύ-ναμη που είναι πανέτοιμη για να διοικήσει την πόλη με συναντίληψη, με δυνατή οργάνωση, με συνοχή στις γραμμές της στο χώρο. Μια δύναμη, που δεν δημιουργήθηκε 2 μήνες πριν τις ε-κλογές, που ήταν η πιο δημιουργική και ταυτόχρονα αποτελεσματική αντιπολίτευση και επομέ-νως, γιατί όχι, αφού είναι αποδεδειγμένα ικανή να δοκιμαστεί και ως Δημοτική Αρχή

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ