Θεσεις Βαρβιτσιώτη γα το Αεροδρόμιο Ελληνικου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ» και Βουλευτής Β’ Αθηνών κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, αναφερόμενος στο κυβερνητικό σχέδιο για την εκμετάλλευση του χώρου του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού δήλωσε:

«Το κυβερνητικό σχέδιο για τη δόμηση και εκμετάλλευση του Μητροπολιτικού Πάρκου του Ελληνικού, όπως παρουσιάζεται από μερίδα του Τύπου και αφορά στις παρασκηνιακές συμφωνίες με το εμιράτο του Κατάρ μόνο ανησυχία προκαλεί.
Πρώτον, αποτελεί τη γενναία διάψευση όλων των δεσμεύσεων Υπουργών, παραγόντων, αλλά και του ίδιου του Πρωθυπουργού, που μέχρι τώρα δεσμεύονταν για τη δημιουργία αποκλειστικά χώρου πρασίνου.
Δεύτερον, γιατί η εγκατάσταση καζίνο εντός του αστικού ιστού συνιστά ένα κολοσσιαίο λάθος το οποίο απέφυγαν όλες ανεξαιρέτως οι προηγούμενες Κυβερνήσεις.
Τρίτον, η λειτουργία ιδιωτικού αεροδρομίου συνιστά πρόκληση για όλους τους πολίτες της περιοχής που ακόμα και τώρα δίνουν αγώνα για την οριστική κατάργηση του παλαιού.
Τέταρτον, γιατί οποιοδήποτε σχέδιο για να υλοποιηθεί θα πρέπει να έχει τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας. Είναι λυπηρό που ο κ. Παπανδρέου από θιασώτης της ανοιχτής διακυβέρνησης μέσα σε λίγους μήνες αδιαφορεί πλήρως για την γνώμη των πολιτών.
Πέμπτον, συνιστά λόγο παραίτησης της αρμόδιας Υπουργού κ. Μπιρμπίλη, η οποία στις 15 Ιουνίου είχε αποκλείσει την υλοποίηση “εύκολων” επενδύσεων, δηλαδή την κατασκευή κατοικιών ή ξενοδοχειακών μονάδων.
Εμείς δεν είμαστε αντίθετοι στην πραγματοποίηση μιας επένδυσης στο χώρο του αεροδρομίου που θα εξασφάλιζε τη δημιουργία του Μητροπολιτικού Πάρκου και τη συντήρησή του.
Δυστυχώς, το κυβερνητικό σχέδιο κινείται μακριά από αυτή τη λογική και δεν αντιμετωπίζει τα οξυμμένα προβλήματα της περιοχής και τις ανάγκες για την άθληση, την ψυχαγωγία και τη βελτίωση του περιβάλλοντος».



Από το Γραφείο Τύπου

Σχόλια

  1. Τόσα χρόνια που το κόμμα του κου Βαρβιτσιώτη ήταν στην Κυβέρνηση και αυτός υπουργός της , τι ενέργειες έκανε για να αξιοοιηθεί το πρώην αεροδρόμιο; Και επίσης πόσο βοήθησε τον νυν δήμαρχο στις προσπαθειές του για την μεταφορά του νεκροταφείου στο βουνό και την αλλαγή ιδιοκτησίας της παραλίας απο την ΚΕΔ στο Δήμο; Τώρα που τα θυμήθηκε μάλλον είναι αργά για οποιοδήποτε σχόλιο απο μέρους του γιατί ακόμη και ο Χριστός αφησε τις μωρές παρθένες εκτος νυμφώνος. Πιθανόν ο Γλυφαδιώτικος λαός να ψηφίσει και πάλι τον κομματικό εγκάθετο της ΝΔ και για μια ακόμη φορά θα αποδειχθεί πόσο ζώα - πρόβατα είναι οι ψηφοφόροι που ελπίζουν να κερδίσουν κάτι απο αυτούς τους αχρήστους!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα καλά!! δεν ζείτε στη Γλυφάδα; Τον Βαρβιτσιώτη τον ψηφίζουν για Δήμαρχο ακόμα και τα πιο σκληροπυρηνικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ...Ρωτήστε για να μάθετε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ : "Θα χάσουν τον ύπνο τους όσοι σταθούν εμπόδιο στη νέα εποχή της Γλυφάδας"
    ......................................
    ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΕΛΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ, ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.
    Ο ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΦΕΙΓ ΒΟΛΑΝ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ