Συνεργασία του Μλτιαδη Βαρβιτσιώτη με τον Βασίλη Τσατσαράγκο



ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ «ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Η ΑΛΛΗ ΓΛΥΦΑΔΑ»

Η παράταξη «Πολιτών Κοινωνία –Η Άλλη Γλυφαδα» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Γλυφάδας των εκλογών του 2006, κο Βασίλη Τσατσαράγκο θα συμμετάσχει στις προσεχείς δημοτικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο του Υποψηφίου Δημάρχου Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Ο κος Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης μετά την υπογραφή της συμφωνίας με τον κ.Τσατσαράγκο προέβη στην ακόλουθη δήλωση :

«Η συνεργασία μας με την «Πολιτών Κοινωνία – Η Άλλη Γυφάδα» αποτελεί πράξη ευθύνης απέναντι στην Πόλη μας. Έχουμε δηλώσει άλλωστε από την αρχή της προσπάθειας μας ότι βάζουμε τη Γλυφάδα πάνω από ιδεοληψίες, κόμματα και παρατάξεις. Είμαι σίγουρος ότι ο Βασίλης Τσατσαράγκος με την πλούσια και πολυμέτωπη δράση του στην πόλη μας, θα αποτελέσει έναν πολύτιμο συνεργάτη στην προσπάθεια μας για την πραγματική αλλαγή της Γλυφάδας.
Η εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου άνθρωποι που προέρχονται από διαφορετικούς ιδεολογικούς χώρους αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα.
Άλλωστε οι ανάγκες της Γλυφάδας και οι προσδοκίες των Γλυφαδιωτών μας επιβάλουν τη μεγαλύτερη δυνατή σύγκλιση και σύνθεση με μοναδικό στόχο τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής στην πόλη.
Είμαι υποχρεωμένος να υπηρετήσω την πόλη μου δικαιώνοντας τους ανθρώπους που με εμπιστεύονται, κάνοντάς τους υπερήφανους για την επιλογή τους.»

Σχόλια

  1. ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ !!!
    ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΗΣ, ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΣΥΡΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Πολιτών Κοινωνία - Η 'Αλλη Γλυφάδα" με έναν
    ψηφοφόρο, τον Τσατσαράγκο !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ "ΓΛΥΦΑΔΟΣΩΤΗΡΑ" ΒΟΥΛΕΥΤΗ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σώθηκε πήρε το 1,5% των προηγούμενων εκλογών.Ευτυχώς φέτος δεν θα ξενυχτίσουμε μέχρι αργά για να δούμε αν έρθει τελευταίος η προτελευταίος ο Τσατσαράγκος έ ρε γέλια που θα χουμε.
    Αλήθεια γιατί δεν κατεβαίνει μόνος του μήπως φοβάται τον διασυρμό,ας αφήσει τις φιλολογίες και ας πει γιατί σπιτώθηκε στον δεξιό συνδυασμό.
    Τόν βλέπω μόνιμο υποψήφιο Δελαπατρίδη γραφικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο κος Τσατσαράγκος μου θυμίζει μια παράσταση Καραγκίοζη που παρακολουθούσα μικρός και λεγόταν ο καραγκίοζης πολιτευτής. Και εκείνος όπως και ο αγαπητός γραφικός Βασίλης γύριζε απο παράταξη σε παράταξη για να γλύψει κανένα κοκκαλάκι μαζί με τα καραγκιοζόπουλα.Εγώ θα του ευχηθώ κάθε επιτυχία στον ανένδοτο που κύρηξε ο Κος Βαρβιτσιώτης αν και πάλι απο τα καθίσματα του ακροατηρίου τον βλέπω να παρακολουθεί τα δημοτικά συμβούλια.Μεγάλη όμως και η επιτυχία του κου Βαρβιτσιώτη να προσελκύσει στην παραταξή του τόσο μεγάλα και ικανά στελέχη της πόλης μας που ολόκληρος ο συνδυασμός του κκου Τσατσαράγκου στις προηγοούμενες δημοτικές εκλογές μάζεψε τόσες ψήφους όσες πήρε ο κος Τζιάβας μόνος του με την παράταξη του κου Λανδράκη. Και πάλι συγχαρητήρια για την επιλογή του και για την βεβαιότητα της ..... ήττας του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ