Τις 30 προτάσεις – έργα που θα αλλάξουν την πόλη παρουσίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Γλυφάδας κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης σε ανοικτή εκδήλωση που πραγματοπο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Γλυφάδα ψήφισε Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη

- Μετά από δεκαετίες γέμισε κόσμο η κεντρική πλατεία της πόλης
- Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα ανάπτυξης καθώς και ο συνδυασμός «Μαζί για την Γλυφάδα»
- Δήμαρχος για δύο θητείες είναι η απάντηση στους λασπολόγους


Τις 30 προτάσεις – έργα που θα αλλάξουν την πόλη παρουσίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Γλυφάδας κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης σε ανοικτή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία Γλυφάδας.
«Βάζουμε ως προτεραιότητα το τρίπτυχο καθαριότητα, τάξη, ομορφιά. Καθαριότητα στην πόλη, καθαρότητα στις αποφάσεις. Τάξη στο δήμο με τη λειτουργία του. Ομορφιά στην πόλη για να αποκτήσουμε την χαμένη λάμψη της Γλυφάδας.» τόνισε ο κ. Βαρβιτσιώτης.
Αναφερόμενος στους άξονες του προγράμματος του επισήμανε ότι πρόκειται για έργα και μέτρα που είναι υλοποιήσιμα καθώς έχουν κοστολογηθεί και δεν πρόκειται να επιβαρύνουν τους κατοίκους της Γλυφάδας.
H σύγχρονη δομή των ΟΤΑ μας δίνει την ευκαιρία να καταστήσουμε το Δήμο έναν σύγχρονο οργανισμό που παράγει αποτελέσματα, όχι με φόρους αλλά αξιοποιώντας όλες τις ευκαιρίες τόνισε ο κ. Βαρβιτσιώτης.
«Υπάρχει πρόγραμμα υποψηφίας, που προβλέπει έργα 140 εκ. ευρώ για τα οποία δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη από πού θα βρεθούν… Μήπως θα διαπλασιαστούν τα δημοτικά τέλη; αναρωτήθηκε, τονίζοντας πως είναι ξεκάθαρη η ανεπάρκεια καθώς δεν φθάνει η νοοτροπία Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης για να ασκήσεις διοίκηση. Ούτε πάλι το να βάζεις κόρες και συγγενείς στο ψηφοδέλτιο, αποτελεί εγγύηση.»

Αναφερόμενος στον έτερο υποψήφιο, του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε ότι ζητά την διοίκηση του δήμου κάποιος που διοίκησε ανεπιτυχώς Δημόσιους Οργανισμούς, φορτώνοντας τους χρέη, και ο οποίος έχει συμπεριλάβει στο συνδυασμό του υποψήφιους που έχουν ανοικτά θέματα με την Δικαιοσύνη. Ειδικά για τον υποψήφιο αυτόν ο κ. Βαρβιτσιώτης αναφέρθηκε στην επιστολή του πρώην δημάρχου Γλυφάδας κ. Στέλιου Σφακιανάκη ο οποίος ανακοίνωσε ότι δεν τον στηρίζει εξαιτίας του απαξιωμένου προγράμματος και ψηφοδελτίου που έχει

Οσο δε για τον τρίτο υποψήφιο, που έχει διατελέσει δήμαρχος, τόνισε πως γεννά ερωτήματα το γιατί τάζει σήμερα πράγματα που είχε την ευκαιρία να κάνει όταν ήταν στον Δήμο ? Γιατί να τον εμπιστευτεί ο κόσμος..

Ο κ Βαρβιτσιώτης κατήγγειλε και τον πόλεμο λάσπης που δέχτηκε από συμφέροντα που λυμαίνονταν τον Δήμο παρασκηνιακά, υπογραμμίζοντας ότι αυτά τελείωσαν διαπαντός καθώς η Γλυφάδα δεν γυρίζει πίσω στο σκοτάδι. Αντίθετα, όπως είπε, θα λειτουργεί με διαφάνεια καθώς από την πρώτη μέρα θα μπουν ορκωτοί λογιστές που θα ελέγξουν το παρελθόν ενώ κάθε έξι μήνες θα γίνεται επιπλέον έλεγχος.

Στην συνέχεια της ομιλίας του ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Μαζί για την Γλυφάδα» μίλησε για τους λόγους που τον οδήγησαν να πάρει την μεγάλη απόφαση να αφήσει την κεντρική πολιτική σκηνή και να αφοσιωθεί στην Τοπική Αυτοδιοίκηση «Μου λένε συνάδελφοι μου στη Βουλή αλλά και φίλοι γιατί αφήνεις την ασφάλεια της βουλευτικής έδρας και ρισκάρεις στο δήμο. Τους απαντώ: Γιατί θέλω να κρίνομαι από τα έργα και όχι από τα λόγια μου. Γιατί θέλω να κρίνομαι κάθε μέρα και όχι κάθε τέσσερα χρόνια. Γιατί δεν θέλω να τσουβαλιάζομαι στους 300 αλλά θέλω να διακρίνομαι με τις πράξεις μου.»
Στην ομιλία του ο κ. Βαρβιτσιώτης αφού τόνισε ότι αν εκλεγεί θα είναι υποψήφιος και για δεύτερη θητεία στο δήμο Γλυφάδας αναφέρθηκε στην αναπτυξιακή πολιτική που θα ακολουθήσει υπογραμμίζοντας ότι θα αξιοποιηθεί ο φυσικός πλούτος, και το κάλλος της, που τη καθιστούν ιδιαίτερα ελκυστική, όπως η παραλία, το γκολφ, οι μαρίνες καθώς και το «βαρύ» όνομα της πόλης, ενώ έδωσε έμφαση στην κοινωνική στρατηγική του Δήμου υπογραμμίζοντας ότι θα μειωθούν τα δημοτικά τέλη για τους πολίτες που το έχουν ανάγκη. Αναφερόμενος στο θέμα της διαφανούς διοίκησης του Δήμου ,τόνισε πως θα γίνει έλεγχος από ορκωτούς ώστε και υπάρξει μια πλήρης αποτύπωση των οικονομικών του Δήμου, ενώ ικανοποίηση στους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση προκάλεσε η δέσμευση του για δημιουργία Δημοτικού καταστήματος στην Τερψιθέα , ώστε να μην χάνουν πολύτιμο χρόνο οι δημότες για ένα απλό χαρτί.

Στην εκδήλωση παρέστησαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας κ.κ. Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Νίκος Δένδιας, Αργύρης Ντινόπουλος, Ευάγγελος Αντώναρος, Γεράσιμος Γιακουμάτος. Επιπλέον ο πρώην επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της Ν.Δ. κ. Γιάννης Βαρβιτσιώτης, η πρώην υπουργός Εργασίας κ. Φάνη Πάλλη Πετραλιά και ο πρώην υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος.

Από το Γραφείο Τύπου

Σχόλια

  1. ΜΕ ΤΑ ΦΘΑΡΜΕΝΑ ΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ, Ο ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ.
    ΟΙ ΓΛΥΦΑΔΙΩΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΤΕΛΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ "ΧΑΜΕΝΗ ΛΑΜΨΗ" ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.
    Η ΚΑΛΠΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ, ΟΠΩΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΤΟΝ ΤΕΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΤΟΥ. ΜΕΣΑ ΣΑΥΤΟΥΣ ΗΤΑΝ Ο ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ, Η ΠΕΤΡΑΛΙΑ, Η ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολιτικοί που δεν είχαν το σθένος να ζητήσουν συγγνώμη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΡΑΚΥΛΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΡΙΒΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟ -10,5% ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΘΕΛΟΥΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ...ΓΛΥΦΑΔΟΣΩΤΗΡΕΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΥΟΦΟΡΙΑ, Ο MR KORNER ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : ΟΥΤΕ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΟΥΤΕ ΦΑΝΗ ΠΑΛΛΗ; ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να τελειωνουμε με τις οικογενειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ...ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατί δεν κάνει και ο Λανδράκης συγκέντρωση?Τόσοι τηλεφωνικοί θάλαμοι είναι ελεύθεροι στην εποχή των κινητών τηλεφώνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ, ΠΑΡΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ...ΠΕΤΡΑΛΙΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ