ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ:Αναπτυξιακό Συνέδριο για τη Γλυφάδα




Ο συνδυασμός «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ» και ο επικεφαλής του κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης σας προσκαλούν στο διήμερο Αναπτυξιακό Συνέδριο για τη Γλυφάδα, που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 8 και 9 Οκτωβρίου 2010 στο Γκολφ της Γλυφάδας.

Την πρώτη ημέρα φορείς της πόλης, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της κεντρικής διοίκησης του κράτους θα συζητήσουν με συμπολίτες μας και θα ανταλλάξουν απόψεις, με στόχο μια νέα, σύγχρονη, βιώσιμη και οικολογική πόλη. To Συνέδριο αποτελεί το επιστέγασμα ενός ευρύτατου διαλόγου που έχει ξεκινήσει με τους πολίτες, μέσω ερωτηματολογίων, καθώς και με Συνδέσμους κατοίκων, Ενώσεις, Σωματεία και τον Εμπορικό Σύλλογο Γλυφάδας, και...

Σχόλια

  1. ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ Ο ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ, ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 'Εχει και υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟΥ, ΑΥΤΟΝ ΚΑΛΕ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ "ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ" ΤΗΣ ΓΩΝΙΑΣ, ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 'Εχει και την Μάτα, που όπως διαβάζουμε σε πληρωμένη καταχώρηση "είχε διατελέσει αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου την περασμένη τετραετία".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σήμερα ανακοίνωσε και τα υπόλοιπα "μπουμπούκια" της παράταξης Θεοδωρόπουλου. Τον "υπερενεργό αιωνίως κοιμώμενο" Στάμου, που ελέω μητρός του και ενεκα αυτής, βγήκε τελευταίος δημοτικός σύμβουλος, με κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας, και την μητέρα του να τάζει τα πάντα απο την Τοπική που ήταν μέλος. Την super γιαγιά Παπάζογλου που ενοικίασε ως Πρόεδρος του ΠΠΚ κτίριο 600 τμ για 3000 τμ και έβαλε τους δημότες να πληρώνουν 30000 € μηνιαίως. Τον γνωστό Τζούβελη, τον γνωστό πολυθεσίτη υιό του κου Τζάνου τον οποίο η φίλη του κα Πετραλιά φρόντισε να τον τοποθετήσει σε καμμια δεκαριά παχυλά αμοιβόμενες θέσεις του Δημοσίου (αν δεν το πιστεύετε ψάξτε στο et.gr στα ΦΕΚ με το όνομα Τζάνος). Την αυτού εξοχότητα κον Αγγελόπουλο που επι δημαρχίας Λανδράκη έκανε ρεζίλι την Γλυφάδα σε εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου σχετικά με οικόπεδο στην Ευρυάλη. Ποιός δεν το θυμάται !!!! και άλλα πολλά Αυτά προς το παρόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΑ ΦΘΑΡΜΕΝΑ ΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΠΟΥ "ΕΘΑΨΑΝ" ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ !
    ΓΙΑ ΚΑΚΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΙΛΗΣΕ Η ΚΥΡΙΑ ΛΙΓΝΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι πραγματικά λυπηρό να διαβάζει κανείς σχόλια στρεφόμενα εναντίον του κ. Αγγελόπουλου, που κατηγορήθηκε άδικα και αθωώθηκε πανηγυρικά, του κ. Στάμου, άνθρωπο ήθους και της κ. Παπάζογλου που έδωσε τις δέουσες εξηγήσεις.Και είναι ακόμη πιό λυπηρό αφού τα σχόλια προέρχονται απο τον ίδιο χώρο και για ιδιοτελείς λόγους.Ντροπή!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πράγματι, ο Γ. Αγγελόπουλος, ο Ε. Στάμος και ο Ε. Ασλανίδης είναι τρείς δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του Θεοδωρόπουλου που διακρίνονται για το ήθος τους και την εντιμότητά τους. Αυτό το γνωρίζουν καλά οι Γλυφαδιώτες. Ανήκω σε διαφορετικό πολιτικό χώρο αλλά η αλήθεια πρέπει να λέγεται. Είναι φανερός ο εμφύλιος πόλεμος που έχει στην παράταξή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ