Ηλιουπολη:Μια Πόλη με ανθρωπινο Πρόσωπο

Δελτίο Τύπου
Ευχαριστήρια επιστολή στο Δήμαρχο Γιάννη Αναγνώστου, για την αρωγή και ενίσχυση του προνοιακού έργου της, απέστειλε η Φιλόπτωχος Αδελφότητα του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου.
Αφορμή στάθηκε η, για δεύτερη συνεχή χρονιά διανομή από το δήμο κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, δωρεάν γευμάτων επί καθημερινής βάσης σε έχοντες ανάγκη συμπολίτες μας.
«Σε μια εποχή που “εψύγη η αγάπη των πολλών” σε μια εποχή που πολλοί αναρωτιούνται αν “υπάρχει αγάπη σήμερα”, εσείς μαζί με την πολύτιμη συνεισφορά του αντιδημάρχου κοινωνικών υπηρεσιών του δήμου μας κ. Χαράλαμπου Κολιοφώτη, δεν αμελήσατε εκείνους τους εν Χριστώ αδελφούς μας, οι οποίοι δεν θεωρούν δεδομένο ακόμα και ένα πιάτο φαγητό. Σας ευχαριστούν προσωπικώς μέσω της παρούσης όλοι όσοι καθημερινά για δεύτερη συνεχή χρονιά λαμβάνουν κατά τους καλοκαιρινούς μήνες 50 μερίδες άριστης ποιότητας μαγειρεμένο φαγητό από το δημοτικό αναψυκτήριο της πόλης μας», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επιστολή.
Η Φιλόπτωχος Αδελφότητα του Ι.Ν., της οποίας προΐσταται ο π. Ανδρέας Λάμπρου, ευχαριστεί τους υπεύθυνους και τους υπαλλήλους του δημοτικού αναψυκτηρίου για την προθυμία και τη συνεργασία τους αλλά και τον Αντιδήμαρχο Πόλης Γιώργο Αγαδάκο, την Πρόεδρο του Κέντρου Φροντίδας Ηλικιωμένων «Η Αγία Ταβιθά» Ροζαλία Καλύβα και τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Κέντρου Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο για «τη συνεχή και πολύτιμη βοήθειά τους στο φιλανθρωπικό έργο της ενορίας».
Από τη πλευρά της η Δημοτική Αρχή δεσμεύτηκε να προσφέρει αντίστοιχη βοήθεια και σε οποιοδήποτε άλλο αίτημα από τις ενορίες της πόλης, ενώ δεν αποκλείεται να προσφέρει συσσίτια εφόσον το πρόβλημα οξυνθεί και συνεχάρη τον π. Ανδρέα Λάμπρου για το έργο που επιτελεί η Φιλόπτωχος Αδελφότητα και την πολύτιμη βοήθεια που προσφέρει στους άπορους δημότες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ