Ανακοινωση του Κ. Νικου Νικολάου γιια τις Δημοτικές εκλογές



ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
π. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
π. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Κ.ΑΠ.Η.
π. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
Εκτ. ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ Τ.Ε.Ι. ΠΕΙΡΑΙΑ

ΓΡΑΦ.: ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 57, 16561, ΓΛΥΦΑΔΑ
ΤΗΛ.: 210-9690107 KIN.: 6945-800843
e-mail: nenikolaou@setals-nv.gr
www.setals-nv.gr


"Αγαπητοί μου φίλοι,

Συνεπής στη δέσμευση που ανέλαβα με την από 21/7/2010 επιστολή μου να σας κρατώ ενήμερους για τις κινήσεις και τις αποφάσεις μου σε ο τι αφορά τη θέση μου στα θέματα του Δήμου μας, σας ανακοινώνω ότι λόγω των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί και των προοπτικών που διαφαίνονται για την πορεία της Γλυφάδας μας αναγκάζομαι παρά τη θέλησή μου να μην διεκδικήσω στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές την ψήφο και την υποστήριξή σας.
Στην απόφασή μου αυτή κατέληξα αφού προηγουμένως στάθμισα και έλαβα σοβαρά υπόψη μου όλους τους παράγοντες και τις συνθήκες που διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό ενόψει των προσεχών Εκλογών, το οποίο είμαι βέβαιος δεν θα μου επέτρεπε να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας και να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου.
Όπως γνωρίζετε κύριος και μοναδικός σκοπός μου να εμπλακώ στα δημοτικά μας θέματα πριν από τέσσερα χρόνια ήταν και εξακολουθεί και σήμερα να είναι η ευγενής φιλοδοξία μου να προσφέρω τις εμπειρίες και τις γνώσεις μου για την πρόοδο της Γλυφάδας μας.
Δυστυχώς, η εμπλοκή μου στα κοινά επί τέσσερα χρόνια από το μετερίζι που με την ψήφο σας με τάξατε ήταν για μένα μια μεγάλη απογοήτευση καθόσον πρόσωπα και καταστάσεις που γνωρίζετε και που δεν είναι της παρούσης να αναφέρω δεν μου επέτρεψαν να κάνω αυτό για το οποίο με τη ψήφο σας με εξουσιοδοτήσατε να κάνω.
Αλλά και σήμερα, λίγες μόνον μέρες πριν από τις εκλογές διαπιστώνω ότι η κατάσταση που διαμορφώνεται στο Δήμο μας με την ανακύκλωση των «γνωστών» προσώπων και των συγγενών τους και την επικράτηση πρακτικών που κρατούν το Δήμο μας εδώ και πολλά χρόνια σε στασιμότητα δεν δημιουργούν ελπίδα και προοπτική για κάτι καλύτερο στο μέλλον.
Η απόφασή μου αυτή δεν σημαίνει και την παύση του ενδιαφέροντός μου για τα κοινά και το Δήμο μας. Θα εξακολουθήσω με όλες τις δυνάμεις μου να αγωνίζομαι ως ένας απλός δημότης της Γλυφάδας μας για την πρόοδό της διατηρώντας την ετοιμότητα να εμπλακώ και πάλι στα δημοτικά μας όταν κρίνω ότι οι συνθήκες θα είναι υγιείς και διαφανείς και ο αγώνας θα γίνεται «στα μαρμαρένια αλώνια» και όχι στο παρασκήνιο και τα «υπόγεια» της πολιτικής.
Με την ευκαιρία αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για τη εμπιστοσύνη και την αγάπη σας και να σας υποσχεθώ ότι θα συναντηθούμε και πάλι στο μέλλον για κοινούς αγώνες για το καλό και μόνο της Γλυφάδας μας.


Με εκτίμηση

Σχόλια

  1. Εκκωφαντική ένοχη σιωπή από αυτούς που κατονομάζετε εμμέσως, πλήν σαφώς κ. Νικολάου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΟΣ ΙΔΙΟΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΑΠΟΚΟΜΜΑ, ΤΗΣ ΥΠΑΡΙΘΜΟΝ 2 ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΡΕΥΣΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μ.ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ :
    "Σήμερα βάζουμε ένα τέλος στην απογοήτευση των Γλυφαδιωτών. Βάζουμε ένα τέλος στις χαμηλές προσδοκίες που καλλιεργήθηκαν επί σειρά ετών..."
    ΟΜΩΣ, "ΣΤΕΛΕΧΗ" ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΓΛΥΦΑΔΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΑΜΗΛΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ κ. ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ κ. ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ, ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΣΕ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ, ΕΞΕΘΕΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ... ΑΛΛΟΥΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μη το πολυψάχνετε διαβάστε παρακάτω: http://www.korner.gr/index.php?cata_id=3&Datain=5733&LID=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΨΑΞΙΜΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εσύ βαρβιτσιωτικέ τύπε του korner μας είσαι αδιάφορος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ελεεινοί και τρισάθλιοι ψευτονεοδημοκτάτες, είστε πλέον παρελθόν, πάρτετο απόφαση, ο ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ θα είναι ΔΗΜΑΡΧΟΣ μέχρι το 1929!!Κουράγιο, μια εικοσαετία είναι, θα περάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ