Mε επιτυχια ολοκληρωθηκεο κύκλος εργασιών του αναπτυξιακού συνεδρίουτου Συνδυασμου «Μαζί για τη Γλυφάδα»




Σήμερα ολοκληρώθηκε για τη Γλυφάδα, που διοργάνωσε ο συνδυασμός και ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, υποψήφιος δήμαρχος Γλυφάδας. Βροντερό παρών έδωσαν κραταιά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, όπως ο Βύρων Πολύδωρας, οι βουλευτές Κωστής Χατζηδάκης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Αργύρης Ντινόπουλος, Κωνσταντίνος Τασσούλας, οι δήμαρχοι Παλαιού Φαλήρου, Διονύσης Χατζηδάκης και Βύρωνα, Νίκος Χαρδαλιάς, ο ευρωβουλευτής Γιώργος Παπανικολάου, καθώς επίσης και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Βασίλης Κικίλιας. Στις ομιλίες τους όλοι εξήραν την πρωτοβουλία του κ. Βαρβιτσιώτη να εγκαταλείψει την κεντρική πολιτική σκηνή και να ασχοληθεί ενεργά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση.



Στην ομιλία του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη ήταν έκδηλη η ικανοποίηση του για την επιτυχία του συνεδρίου, καθώς ανταποκρίθηκε πλήθος δημοτών στο κάλεσμα του. Χαρακτηριστικά είπε πως «Σήμερα βάζουμε ένα τέλος στην απογοήτευση των Γλυφαδιωτών. Βάζουμε ένα τέλος στις χαμηλές προσδοκίες που καλλιεργήθηκαν επί σειρά ετών. Έχουμε την εμπειρία, έχουμε τη δύναμη, έχουμε τη γνώση, έχουμε το πρόγραμμα για να αλλάξουμε τη πόλη. Σηκώνουμε τον πήχυ ψηλά.» Επιπλέον, υπογράμμισε πως υπηρετεί το «κόμμα της Γλυφάδας», που μοναδικό σκοπό έχει να υπηρετήσει τους πολίτες και την πόλη, μέσα από ζωντανές διαβουλεύσεις και μακριά από κομματικές δεσμεύσεις και αγκυλώσεις. Τέλος, εντύπωση προκάλεσε η εξαγγελία του πως θα σπάσει το κατεστημένο που θέλει όλα στη Γλυφάδα να γίνονται χάριν του παράνομου πλουτισμού και η δέσμευση του για ενδελεχή έλεγχο των οικονομικών του δήμου και τον έλεγχο τους από ορκωτούς λογιστές ανά έξι μήνες, εφόσον εκλεγεί.



Βασικοί εισηγητές του συνεδρίου ήταν ο Βασίλης Κορκίδης (πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου) , ο Τάσος Παπαναστασίου (γενικός γραμματέας Συλλόγου Ολυμπιονικών), ο Ηλίας Λυμπέρης (γενικός διευθυντής της UNICEF), ο Γιώργος Παπανικολάου (ευρωβουλευτής της Ν.Δ.), ο Γιώργος Τσακίρης (πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος) και ο Νίκος Χαρδαλιάς (δήμαρχος Βύρωνα και πρόεδρος του Σύνδεσμου Προστασίας και Ανάδειξης Υμηττού).

Σχόλια

  1. ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ : "Σήμερα βάζουμε ένα τέλος στην απογοήτευση των Γλυφαδιωτών....."
    ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ, ΦΘΑΡΜΕΝΑ ΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΟ ΚΑΙ ΚΟΡΗ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
    ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΕΛΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΩΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΙΣΤΑ : ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ, ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ.
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ, ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΙΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ -10,5% ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 'Ορθια η Ζέρβα "ικανοποιημένη" από την "κατάμεστη" αίθουσα και η μαμά Στάμου στις πρώτες θέσεις. Δεν βλέπουμε τον Βαγγέλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλος ο θίασος επί σκηνής η παράσταση του Καραγκιόζη αρχίζει έρε γέλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ : "Θα σπάσει το κατεστημένο που θέλει όλα στη Γλυφάδα να γίνονται χάριν του παράνομου πλουτισμού και η δέσμευσή του για ενδελεχή έλεγχο των οικονομικών του δήμου και τον έλεγχο από ορκωτούς λογιστές ανά έξι μήνες...."
    ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΔΕΛΕΧΗ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ΚΥΡΙΕ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι λετε κυριε, τον Βαμβακερο, τον Αγγελοπουλο, τον Δημου και τους αλλους δικους του να ελεγξει ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ : "Σηκώνουμε τον πήχυ ψηλά"
    ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΝΤΟΡΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ "ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ" ΚΑΙ ΤΑ "ΠΡΟΣΟΝΤΑ" ΤΟΥΣ, ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΗΧΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΤΟΥ.
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΥΜΑΤΑΙ, ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΙ ΓΡΑΦΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΝΔΡΑΚΟΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ....ΡΕ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΑΝ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΕΚΒΙΑΖΕ ΕΠΙ ΛΑΝΔΡΑΚΗ ΤΟΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΣΤΗ ΓΟΥΝΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ????ΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΓΑΝΕ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για τον παράνομο πλουτισμό, που μίλησε ο Βαρβιτσιώτης, οι εν ενεργεία και τέως αντιδήμαρχοι Βαμβακερός, Αγγελόπουλος, Δήμου και οι άλλοι της δημοτικής αρχής που είναι μαζί του, ούτε άκουσαν, ούτε γνωρίζουν τίποτα ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΣΤΙΣ ΜΑΡΙΝΕΣ ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ :
    ΒΑΜΒΑΚΕΡΟΣ, ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.
    ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΥΠΕΣΤΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,
    ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. "ΡΟΥΚΕΤΑ" ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ :
    "ΚΥΒΕΡΝΩ ΜΙΑ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΗ ΧΩΡΑ" !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Για τον Αγγελόπουλο όταν θα μιλάτε θα πλένετε το στόμα σας,πρόβατακια.Δεν θα τον βάζετε μαζί με τους άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δια στόματος του επικεφαλής του Eurogroup κ. Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, πρώην πρωθυπουργός δήλωσε ότι κυβερνά διεφθαρμένη χώρα.
    Το μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου και υποψήφιος Δήμαρχος Γλυφάδας κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης μίλησε για παράνομο πλουτισμό στη Γλυφάδα, δημόσια στο συνέδριο του συνδυασμού του.
    Κάποιοι ήσαν και είναι υπεύθυνοι.
    Ο νοών, νοείτο !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ.
    ΣΠΑΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δημόσιο πρόσωπο έχασε την ψυχραιμία του !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο Αγγελόπουλος είναι απο τα διαμάντια του Δημοτικού Συμβουλίου και έχει κερδίσει επάξια τον σεβασμό καιτην αγάπη φίλων και αντιπάλων με το ήθος και την αντικειμενικότητά του. Είναι άδικες οι επιθέσεις εναντίον του. Δημιουργούν αντίθετα συναισθήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Συμφωνώ με τον προηγούμενο. Ο Αγγελόπουλος αδίκως συγκαταλέγεται στους επαγγελματίες-δημοτικούς συμβούλους. Η αγάπη του για τον Δήμο είναι δεδομένη και ανιδιοτελής.Οι κατηγορίες προς το πρόσωπό του έχουν μικρό χρόνο ζωής και πάντα καταρρέουν.Δεν είναι τυχαίο ότι αν και χρόνια ταγμένος πολιτικά στον συντηριτικό χώρο,χαίρει εκτίμησης απο το σύνολο των Γλυφαδιωτών.Του εύχομαι καλή επιτυχία αν και ποτέ λόγω ιδεολογίας δεν τον έχω ψηφίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ