WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Γεννήθηκα στην Αθήνα το έτος 1982 και μεγάλωσα στη Γλυφάδα, όπου και κατοικώ μέχρι σήμερα.
Το έτος 1999 αποφοίτησα από το 1ο Γενικό Λύκειο Γλυφάδας και το ίδιο έτος εισήλθα στη νομική σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, απ’ όπου και αποφοίτησα το έτος 2003. Υπήρξα υποψήφιος για υποτροφία από το Ι.Κ.Υ (Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών).
Από το έτος 2005 ασκώ μάχιμη Δικηγορία μέσω του δικηγορικού μου γραφείου, που βρίσκεται στο κέντρο της Γλυφάδας.
Διατελώ νομικός σύμβουλος και παραστάτης ανωνύμου εταιρείας στο χώρο των κατασκευών και εταιρείας στο χώρο των πετρελαιοειδών.
Έχω διατελέσει νομικός παραστάτης του εξωραϊστικού συλλόγου Γλυφάδας «Ο ΠΑΡΘΕΝΩΝ».
Έχω αρθρογραφήσει επί μακρώ σε τοπική καθημερινή εφημερίδα της Γλυφάδας και τα άρθρα μου είχαν ως αντικείμενο την διαπραγμάτευση νομικών θεμάτων, που απασχολούν την καθημερινότητα των πολιτών.
Στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010 διεκδικώ την ψήφο των συμπολιτών μου, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Γλυφάδας με την παράταξη «Δυνατή Γλυφάδα» του Κώστα Κόκκορη.
Οραματίζομαι μία Γλυφάδα πρότυπη πόλη, δυνατή, καθαρή, ανθρώπινη και βιώσιμη, που παράλληλα θα αποτελεί σημείο αναφοράς και οικονομικό κέντρο ολόκληρων των νοτίων προαστίων. Η παράταξή μας δεν υπόσχεται αλλά δεσμεύεται να το πραγματοποιήσει και έχει τον τρόπο, την γνώση, την εμπειρία και τη θέληση να το πετύχει.

Σχόλια

  1. ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΕΛΙΚΑ ΦΡΑΓΚΟ
    ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΟ
    ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΡΑΦΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΣΑΠΕΛΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΑΡΡΗ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ζητουσε απο τον Λαζοπουλο για λογαριασμο της Εφης Ζαρρη 2.000.000 ευρω γιατι ο Λαζοπουλος με τα σχολια του δεν την αφησε να γινει ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ αφου τοτε ειχε κανει την Σαρρη ΡΟΜΠΑ για το τραγουδι"ΣΤΑΥΡΩΣΤΕ ΜΕ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. """Να σημειώσουμε ότι η εκδίκαση της υπόθεσης της αγωγής για συκοφαντική δυσφήμηση που κατέθεσε εναντίον τόσο του Λάκη Λαζόπουλου, όσο και εναντίον του Αlpha (ζητά ως αποζημίωση το ποσό των… 7,6 εκατ. ευρώ!), δεν έγινε τελικά και η δίκη πήρε αναβολή για τις 6 Νοεμβρίου του 2008. Η Miss «Σταυρώστε με» (!) έφτασε στο κτίριο 4 της Ευελπίδων, συνοδευόμενη από τους δικηγόρους της Αλέξανδρο Τσάπελη και Ανδρονίκη Φαρατζή, ενώ ο Λάκης δεν παρέστη καθόλου.""" Έφτασα στο σημείο να παίρνω αντικαταθλιπτικά φάρμακα. Δεν μιλούσα με άνθρωπο. Και τώρα που βρέθηκα εδώ ένιωσα άσχημα, διότι θυμήθηκα τα παλιά», επισήμανε η Έφη Σαρρή.""""".αυτη ειναι η πληρης αληθεια φιλε περισσοτερα στο tempo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ton exw dei se video apo kamera mesa apo tessera dikasthria!!!!!!!!!! prin ena mhna sto youtube poli plaka olo logia kai kwrwnes kai apo ousia tipota ,pallia eixe bgei kai ston triantafilopoulo,oso gia ti sarri poli gelio to paparazzi eixe kai fotografies tis sarri me to tsapeli kai ti faratzi sta dikasthria edw kai ena xrono afise kai mousi!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ. ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ, ΨΑΡΕΥΟΝΤΑΣ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ; ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ.ΟΣΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΑΜΕΡΑ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΑΚΡΕΣ,ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .