Πανηγυρική συγκενρωση του Κώστα Κοκκορη




Σε μια πανηγυρική συγκέντρωση ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Κόκκορης κάλεσε όλους τους Πολίτες της Γλυφάδας, να συμμετέχουν στην εκλογική αναμέτρηση της 14ης Νοεμβρίου γιατί όπως τόνισε η επιλογή αυτής της Κυριακής θα καθορίσει την πορεία της Πόλης για μια τετραετία.
Ευχαρίστησε τους επικεφαλής των παρατάξεων που δήλωσαν στο πλευρό του και παρευρίσκονταν στη συγκέντρωση, Θ. Σπονδυλίδη «ΑΝΑΠΤΥΞΗ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ- ΣΠΟΝΔΥΛΙΔΗΣ» Στέλιο Λανδράκη ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ και Οδυσσέα Παπαδόπουλο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ και αναφέρθηκε στην πορεία και το έργο τους στο Δήμο επισημαίνοντας ότι μας ενώνει η Γλυφάδα και η επίλυση των προβλημάτων της Πόλης μας.
Αναφερόμενος στις παρατάξεις που δε συμμετέχουν στη δεύτερη εκλογική αναμέτρηση τόνισε ότι σεβόμαστε τις θέσεις, τις τοποθετήσεις και τη διαφορετικότητα της προσέγγισης. Είτε αυτές αφορούν συμμετοχή κατά συνείδηση, είτε αποχή. Οι πολίτες είναι ελεύθεροι να αποφασίσουν. Ζητούμε όμως τη συνειδητή επιλογή τους γιατί γνωρίζουμε ότι μας ενώνουν πολλά και συγκλίνουμε σε ακόμη περισσότερα. Θα βρούμε κοινούς στόχους στο μέλλον για λύσεις σε προβλήματα που χρονίζουν και μας ταλαιπωρούν όλους. Η οριοθέτηση του βουνού δεν έχει χρώμα, η απαξίωση της παραλίας, το νεκροταφείο ούτε οι πλημμύρες στην Τερψιθέα, ούτε η έλλειψη αθλητικών χώρων. Είναι προβλήματα που πρέπει να λυθούν. Η πόλη την Κυριακή θα επιλέξει Δήμαρχο ανεξάρτητα από τον αριθμό των ψηφισάντων. Χρειαζόμαστε όμως όλες τις Δυνάμεις της Πόλης στο πλευρό μας για τη Νίκη της Γλυφάδας. Πρέπει όλοι μαζί να χαράξουμε μια νέα πορεία για την Πόλη μας.
Εμείς θεωρούμε τη Νίκη της Κυριακής ως εντολή του Γλυφαδιώτικου λαού για να ενώσουμε την Πόλη με άξονα μια Δημοτική Αρχή που θα αποδεικνύει έμπρακτα ότι ασχολείται με την καθημερινότητα του Δημότη.
Επισυνάπτονται φωτό

Σχόλια

  1. Τον Βαρβιτσιώτη διάβασα ότι τον στηρίζει ο Ψαρια....νός και ο Κουτσο...πίνης.Ο μεν ένας γνωστός και μη εξαιρετέος φαφλατάς ο δε ιατρός Κουτσοπίνης μάλλον δεν κατάλαβε ότι μιλάμε για δήμαρχο Γλυφάδας αφού απο ότι γράφει η διευθυνσή του είναι κάτοικος Β.Σοφίας στην Αθήνα. Καιρός είναι να εκδηλώσουν την στηριξή τους στον Βαρβιτσιώτη οι Θεσσαλονικείς οι Λαρισσαίοι και οι λοιποί απανταχού του κόσμου Ελληνες. Δεν έχουν καταλάβει ότι στην μάχη αυτή ψηφίζουν οι Γλυφαδιώτες και μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προφανώς ο κ. Ανώνυμος δεν γνωρίζει ούτε τον Ψαρριανό ούτε τον Κουτσοπίνη. Οι Βουλευτές και οι εκπρόσωποι των Πολιτικών Κομμάτων δεν χρειάζεται να είναι Δημότες για να στηρίξουν έναν συνδυασμό. Δεν είναι σαν τον Λανδράκη και τον Παπαδόπουλο που δεν ελέγχουν ούτε την ψήφο τους. Περαστικά σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βλέπουμε στις φωτογραφίες απο τη συγκέντρωση του Κόκκορη τους δικασμένους με 13 μήνες φυλακή..Βάκκα, Παραγυιό, Τσαμπίρα...και το στενό συνεργάτη Φιλόπουλο..Μπράβο!!!πολύ καθαρό ψηφοδέλτιο!!τον Ρωχάμη γιατί τον σνομπάρατε;Σφακιανάκη που είσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ