ΕΝΩΤΙΚΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ:Ανοικτή επιστολή στους Ηλιουπολίτες

Ανοικτή επιστολή στους Ηλιουπολίτες
Το Ενωτικό Αυτοδιοικητικό Κίνημα ευχαριστεί θερμά τους 3829 Ηλιουπολίτες που μας τίμησαν με τη ψήφο τους. Η ψήφος στο ΕΝΑΚ αποτέλεσε ενσυνείδητη προοδευτική επιλογή με αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά απέναντι στα διλήμματα και τις πιέσεις που ασκήθηκαν στους πολίτες.
Ξεχωριστή τιμή ανήκει και στους 62 υποψήφιους του συνδυασμού μας, που όλοι μαζί και ο καθένας χωριστά συνέβαλαν στην πραγματοποίηση ενός προεκλογικού αγώνα υψηλού ήθους και αξιοπρέπειας.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο Δήμαρχο της πόλης μας, υγεία και δύναμη στα νέα του καθήκοντα.
Τρανταχτό μήνυμα έστειλε προς όλους (δημοτικές παρατάξεις, κόμματα) το 53% των ψηφοφόρων που απείχαν από την εκλογική διαδικασία.
Είναι αδήρητη ανάγκη και αίτημα των καιρών να προβληματιστούμε αλλά και να δράσουμε όλοι μπροστά στο ηχηρό μήνυμα της πλειοψηφίας των πολιτών.
Το Ενωτικό Αυτοδιοικητικό Κίνημα διαβεβαιώνει το σύνολο των πολιτών ότι από τη θεσμική θέση της αντιπολίτευσης μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο θα πορευτεί:
1. Στηρίζοντας και ενισχύοντας κάθε πρωτοβουλία, πρόταση και δράση της νέας δημοτικής αρχής που θα συμβάλλει θετικά στην καθημερινότητα του πολίτη και την προοπτική της πόλης.
2. Συμβάλλοντας με θέσεις, προτάσεις και δράσεις μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο και θα εδραιώνουν τη δημοκρατία στην πόλη, τη συμμετοχή, τη συναπόφαση και τη διαφάνεια παντού.
3. Στο πλαίσιο μιας ακηδεμόνευτης τοπικής αυτοδιοίκησης χωρίς κομματικούς εναγκαλισμούς, συνεργαζόμενοι με τις δημοτικές παρατάξεις, τα κινήματα πολιτών, τους μαζικούς φορείς της πόλης και τους εργαζόμενους στο Δήμο με στόχο να θωρακιστεί η πόλη απέναντι στη βαθιά οικονομική κρίση που απειλεί τον κοινωνικό ιστό.
4. Θα αγωνιστούμε στην πράξη για την βελτίωση της ποιότητας ζωής, την κοινωνική προστασία, την πολιτιστική μας ταυτότητα και την άμεση και ουσιαστική εξυπηρέτηση του Δημότη.
Στη νέα δημοτική θητεία απευθύνουμε προς όλες τις δημοτικές παρατάξεις κάλεσμα συνεργασίας και ενότητας με συνεννόηση και συμπόρευση για την Ηλιούπολη.
Για το Ενωτικό Αυτοδιοικητικό Κίνημα

Δημήτρης Πανταζόπουλος

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δρ Φιλάνθη Αγγελάκου: όλα για το Ταεκβοντό