Δημοτικη Αρχη ΓλυφαδαςΕπιστολή συμμόρφωσης με τις ισχύουσες διατάξεις του κανονισμού καθαριότητας

Επιστολή συμμόρφωσης με τις ισχύουσες διατάξεις του κανονισμού καθαριότητας έστειλε η νέα δημοτική αρχή τους  λαϊκατζήδες. Κάπου πρέπει να τελειώνει η ελαστικότητα των διοικούντων και να εφαρμοστούν οι κανονισμοί. Η επιστολή που εστάλη και που σημειωτέον ο ίδιος ο Δήμαρχος πήγε στη λαϊκή της Πέμπτης και τους ενημέρωσε με αυστηρό τρόπο, έχει ως εξής:

Κύριοι,
Παρακαλούμε για τη βοήθειά σας προκειμένου να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Θα πρέπει να φροντίσετε ώστε τα μέλη σας να εφαρμόζουν τους κανονισμούς που αφορούν τη λειτουργία των λαϊκών αγορών. Έτσι και η δική μας εργασία θα γίνει πιο αποτελεσματική και οι περίοικοι στα σημεία που λειτουργούν λαϊκές δεν θα διαμαρτύρονται για την όχληση που υφίστανται.
Ζητούμε λοιπόν τη συμμόρφωση των επαγγελματιών και παραγωγών σε ότι αφορά στα πιο κάτω:
-          Ωράριο λειτουργίας και έγκαιρη αποχώρηση.
-          Χρήση ειδών συσκευασίας για τα απορρίμματα που δεν πρέπει να αποθέτουν χύμα κάτω από τους πάγκους και γύρω από αυτούς. Σε σακούλες όλα τα σκουπίδια.
-          Χρήση των χημικών τουαλετών που είναι εγκατεστημένες σε κάθε λαϊκή γιατί παρατηρείται το φαινόμενο να αποπατούν και να ουρούν ακόμη και στα παρτέρια ή σε πλαστικές σακούλες που έχουν για τα προϊόντα τους τις οποίες πετούν παντού, ακόμη και στους κάδους απορριμμάτων, με όσα συνεπάγεται αυτό για τη δημόσια υγεία.
-          Ιδιαίτερα επαγγελματίες που εμπορεύονται προϊόντα μεγάλης όχλησης (ψάρια) θα πρέπει να είναι προσεκτικοί με τα κατάλοιπα από το καθάρισμά τους ή την πλύση τους γιατί δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τη δυσοσμία και τα δικαιολογημένα παράπονα των κατοίκων της περιοχής.
-          Συνεργασία των επαγγελματιών με τα όργανα του Δήμου (δημοτική αστυνομία, προσωπικό καθαριότητας) ώστε να πετύχουμε το αποτέλεσμα που όλοι θα πρέπει να επιδιώκουμε.
Στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση ή περαιτέρω βελτιστοποίηση των συνθηκών λειτουργίας των λαϊκών αγορών της πόλης μας που θα πρέπει να σημειωθεί ότι είναι έξι (6) εβδομαδιαίως.

Σχόλια

  1. μπραβο σας και πολυ καλα κανατε επιτελους ας αρχισουμε να μπει μια ταξη στις λαικες αγορες
    ΣΗΛΑΙΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ