ΕΝΩΤΙΚΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ


ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ

Εξαιρετικά εντυπωσιακή και συγκινητική ήταν ανταπόκριση των Ηλιοπουλιτών στην πρόσκληση του ΕΝΑΚ για την εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Η αίθουσα του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης καθώς και ο περιβάλλοντας χώρος κατακλίστηκε  από μεγάλο πλήθος Ηλιοπουλιτών και η παγωμένη αίθουσα ζεστάθηκε από από τα θετικά συναισθήματα των παρευρισκομένων.

Απλός κόσμος, που ενστερνίστηκε την ιδεολογία αυτού του κινήματος και ελπίζει στην παρεμβατική του δυναμική για την επίλυση των προβλημάτων της πόλης μας, πλαισίωσαν τα στελέχη του και αγκάλιασαν με αγάπη τον επικεφαλής του Δημήτρη Πανταζόπουλο.

Η αισιοδοξία διάχυτη στο χώρο καθώς και στα βλέμματα των παρευρισκομένων για την περαιτέρω παρουσία και πορεία του ΕΝΩΤΙΚΟΥ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, όταν ο επικεφαλής του Δημήτρης Πανταζόπουλος, ομιλητής στην εκδήλωση, διαβεβαίωσε με κατηγορηματικό τρόπο ότι το κίνημα, δημιούργημα ενεργών πολιτών που ζουν, εργάζονται  και προσφέρουν στην Ηλιούπολη,  θα συνεχίσει μέσα και έξω  από το Δημοτικό Συμβούλιο, να αγωνίζεται για το ζωντάνεμα της γειτονιάς, την κατοχύρωση της Δημοκρατίας στην πόλη, την διασφάλιση της διαφάνειας παντού.

Τα ποντιακά κάλαντα από το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου  Ποντίων  «Η ΤΡΙΓΩΝΑ» αλλά και απαγγελία περικοπής ποιήματος του Οδυσσέα Ελύτη που απαγγέλθηκε από  εκπρόσωπο των Μικρασιατών, συμπλήρωσαν τα μηνύματα της εκδήλωσης.
Εκπρόσωπος του Δημάρχου ήταν ο Αντιδήμαρχος κ. Σεφτελής Κ.

Παραβρέθηκαν οι  επικεφαλής Δημοτικών Παρατάξεων κκ Αναγνώστου, Πίκουλα, Κοκοτίνης, οι οποίοι στην παρέμβαση τους για ευχές επεσήμαναν τη σημασία της Ενωτικής πρότασης που κατέθεσε ο κ. Πανταζόπουλος καθώς και την αναγκαιότητα προοπτικής του ΕΝΑΚ, γεγονός που επιβεβαίωσε με κατηγορηματικό τρόπο η κοσμοσυρροή στο μουσείο Εθνικής Αντίστασης.

Η παρουσία του επί 16 χρόνια Δημάρχου της πόλης Θόδωρου Γιωργάκη και η χαρακτηριστική του παρέμβαση έκανε αίσθηση καθώς και η παρουσία πρώην Δημοτικών Συμβούλων.

Παραβρέθηκαν και οι δημοτικοί σύμβουλοι Γ. Μπενάς, Βαγγέλης Γεωργάκης, Παρασκευάς Γιαννόπουλος, Χαρ. Κολιοφώτης (Αντιπρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου),  Γαβριήλ Αραμπατζής, Τάσος Ευσταθίου.
Επίσης ο πρώην Αντινομάρχης Αθηνών Βασίλης Χρονόπουλος και οι πρώην Δημοτικοί Σύμβουλοι Κ. Λύτρας , Βαγγέλης Σκούρας και Μάρθα Μαρτσούκα καθώς και ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγ. Δημητρίου κ. Οικονομάκος. Επίσης  τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ο πρόεδρος του ΓΣΗ κ. Ανδρουλάκης Αντώνης , η εκπρόσωπος της Ένωσης Γονέων κ. Μαρούδα Μάγδα  ο πρόεδρος του Συλλόγου εκπαιδευτικών ΠΕ κ.  Αραμπατζής Δ. και η εκπρόσωπος των Αντιστασιακών οργανώσεων κ. Κουσίδου.

Σημαντική ήταν  η εκπροσώπηση παραγόντων των Αθλητικών και Πολιτιστικ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ