ΓΛΥΦΑΔΑ;ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ


Σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση , που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, στην οδό  Άλσους 15,
την 18η Φεβρουαρίου  2011,  ημέρα  Παρασκευή   και ώρα 10.00  π.μ.
για  να  συζητήσουμε  για τα  παρακάτω   θέματα:



  1. Λήψη απόφασης σχετικά με προσδιορισμό συγκεκριμένων χώρων και θέσεων και καθορισμό των ειδών πώλησης σε υπαίθριες αγορές , και ειδικότερα σε εμποροπανηγύρεις με την ευκαιρία θρησκευτικών εορτών , σε χριστουγεννιάτικες και πασχαλινές και γενικά σε παραδοσιακές εμποροπανηγύρεις με την ευκαιρία επετειακών εορτών (Απόκριες, Καθ. Δευτέρα κ.λ.π.) καθώς και καθορισμός του τέλους χρήσης τους για το έτος 2011 .

  1. Λήψη απόφασης επί του πρακτικού (ΙΙ) δεύτερης φάσης διεξαγωγής του διαγωνισμού «Αποψίλωση, καθαρισμοί και λοιπές εργασίες Πολιτικής Προστασίας» (αρ.μελ. 51/2010)

  1. Ορισμός μέλους Επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού «Αποψίλωση, καθαρισμοί και λοιπές εργασίες Πολιτικής Προστασίας».

  1. Έγκριση της με αρ. 512/2011 απόφασης Δημάρχου που αφορά την ανάθεση υπόθεσης στο δικηγόρο Αθηνών κ. Κωνσταντίνο Λακαφώση .

  1. Έγκριση της με αρ. 599/2011 απόφασης Δημάρχου που αφορά την ανάθεση υπόθεσης στο δικηγόρο Αθηνών κ. Νικόλαο Μπρούμα .

  1. Έγκριση της με αρ. 600/2011 απόφασης Δημάρχου που αφορά την ανάθεση υπόθεσης στη δικηγόρο Αθηνών κ. Μαρία Φιλοπούλου  .

  1. Έγκριση της με αρ. 601/2011 απόφασης Δημάρχου που αφορά την ανάθεση υπόθεσης στη δικηγόρο Αθηνών κ. Μαρία Φιλοπούλου





  1. Έγκριση της με αρ. 602/2011 απόφασης Δημάρχου που αφορά την ανάθεση υπόθεσης στο  δικηγόρο Αθηνών κ. Κωνσταντίνο Λακαφώση .

  1. Έγκριση της με αρ. 603/2011 απόφασης Δημάρχου που αφορά την ανάθεση υπόθεσης στο  δικηγόρο Αθηνών κ. Κωνσταντίνο Λακαφώση .

  1. Έγκριση της με αρ. 616/2011 απόφασης Δημάρχου που αφορά την ανάθεση υπόθεσης στο  δικηγόρο Αθηνών κ. Νικόλαο Μπρούμα .

  1.  Έγκριση της με αρ. 690/2011 απόφασης Δημάρχου που αφορά την ανάθεση υπόθεσης στη δικηγόρο Αθηνών κ. Μαρία Φιλοπούλου .




                                                                             Ο  Δήμαρχος - Πρόεδρος    
                                                                                  
       

                                                                                                ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΚΚΟΡΗΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ