Ολοκληρώθηκε στο ΣΕΦ το τοπικό κύπελλο Αττικής της επιτραπέζιας αντισφαίρισης.



Κυπελλούχος στους άνδρες αναδείχτηκε η ομάδα του ΑΣ ΠΕΡΑ ΑΘΗΝΩΝ και στις γυναίκες η ομάδα του ΑΣ Πνευματικού κέντρου Δήμου Ταύρου. Η ομάδα του ΠΕΡΑ στους άνδρες επικράτησε στον τελικό επί του ΑΟ ΤΑΤΑΥΛΑ με σκορ 4-0 και στις γυναίκες η ομάδα του Ταύρο επικράτησε του ΠΕΡΑ επίσης με 4-0.

Στους αγώνες μετείχαν τέσσερις ομάδες από την Βούλα, την καλύτερη παρουσία την είχε η γυναικεία ομάδα του ΑΟ Αρη 2006, η οποία με πολύ καλή απόδοση επικράτησε με σκορ 4-0 επί του ΑΟ Καρέα και μπήκε στην 8αδα. Στην προημιτελική φάση συνάντησε την πρωταθλήτρια Ελλάδος ομάδα του ΑΣ Πέρα η οποία επικράτησε φυσιολογικά με 4-0. Μεγάλο κέρδος οι εμπειρίες για τις μικρές αθλήτριες και βέβαι η πρόκριση στην τελική φάση του κυπέλλου Ελλάδος.
Οι ομάδες ανδρών και γυναικών του Αρη Βούλας αγωνίστηκαν και πάλι με πολλές και σημαντικές ελλείψεις.
Η ανδρική ομάδα έχασε με σκορ 4-2 από το ΠΚΔ ΤΑΥΡΟΥ με του αθλητές της Βούλας να προσπαθούν για το θαύμα. Να σημειωθεί η πολύ σημαντική νίκη του Χρήστου Τσαρσιταλίδη επί του Σπύρου Κιούφη σε έναν ιδιαίτερα θεαματικό αγώνα που τράβηξε τα βλέματα όλων των θεατών.
Η γυναικεία ομάδα του Αρη Βούλας αγωνίστηκε με πάρα πολλές ελλείψεις με τον ΑΟ Πεύκης καί έχασε με σκορ 4-1 σε ένα παιχνίδι που με πλήρη σύνθεση το αποτέλεσμα θα ήταν πολύ διαφορετικό.
Η ανδρική ομάδα του ΑΣ Πρωταθλητή έχασε από την Αθηνά Μαγκουφάνα, με σκορ 4-3. Η ομάδα της Βούλας βρέθηκε να προηγείται με σκορ 3-2 αλλά τελικά δεν κατάφερε να πάρει κάποιο από τα δύο κρίσιμα παιχνίδια.

Στην φωτογραφία η ομάδα του Αρη2006 με την πρωταθλήτρια Ελλάδος ομάδα του ΑΣ ΠΕΡΑ μετά το μεταξύ τους παιχνίδι

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ