ΠΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ:ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ

 


Σε κλίμα ιδιαίτερου ενθουσιασμού ο Δήμαρχος Γλυφάδας Κώστας Κόκκορης,πλαισιωμένος από Αντιδημάρχους, την Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου και Δημοτικούς Συμβούλους, υποδέχτηκε  το βράδυ αμέσως μετά τη λήξη του Αγώνα στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, σύσσωμη την ομάδα Π.Α.Ο. Κεραυνός Γλυφάδας, με επικεφαλής τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Γ. Καλογερόπουλο, παίκτες, προπονητές, τεχνική ηγεσία, για να τους συγχαρεί για την κατάκτηση του κυπέλου Ε.Π.Σ.Α.
Κατά την υποδοχή των παικτών, δήλωσε «Σας ευχαριστούμε. Μας κάνατε υπερήφανους. Ήταν ένας εκπληκτικός αγώνας. Εύχομαι να πάρετε και το Πρωτάθλημα. Ως Δημοτική Αρχή νιώθουμε ότι είμαστε μια εκπληκτική Πόλη με μεγάλες δυνατότητες. Όμως η εικόνα που έχουμε στα μαζικά αθλήματα δεν μας ικανοποιεί και δεν είναι αυτή που μας αναλογεί. Παρόλο που είναι δύσκολη η οικονομική συγκυρία θα συντονιστούμε με τη Διοίκηση σας, ώστε να δημιουργήσουμε ένα αξιοπρεπές γήπεδο».

Στη συνέχεια προσκάλεσε τον Πρόεδρο της ομάδας σε συνάντηση τις επόμενες μέρες ώστε από κοινού να σχεδιάσουν τα βήματα βελτίωσης του γηπέδου, εξαντλώντας τις δυνατότητες που έχει ο Δήμος».
  
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
&
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ