Γνωρίστε τις καταδύσεις και τις θαλάσσιες χελώνες! - 07/05/2011 έως 08/05/2011

Το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Μαΐου, ο Σύλλογος για την Προστασία Θαλάσσιας Χελώνας ΑΡΧΕΛΩΝ μαζί με το Καταδυτικό Κέντρο Aqua Divers Club διοργανώνουν εκδήλωση γνωριμίας στις καταδύσεις αναψυχής στο Κέντρο Διάσωσης Θαλάσσιων Χελωνών.
Η εκδήλωση γίνεται με αφορμή την έναρξη συνεργασίας του ΑΡΧΕΛΩΝ με το Aqua Divers Club και  θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Διάσωσης (στην 3η Μαρίνα Γλυφάδας). Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν μια πρώτη εμπειρία στις καταδύσεις! Η εκδήλωση θα διαρκέσει τις ώρες επισκέψεων του Κέντρου Διάσωσης Θαλασσίων Χελωνών (11:00 – 17:00), είναι δωρεάν και απευθύνεται σε ενήλικες και παιδιά που έχουν συμπληρώσει το 8ο έτος. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φέρουν το μαγιό, την πετσέτα τους και τη διάθεση για νέες εμπειρίες.
Το Καταδυτικό Κέντρο Aqua Divers Club, επικεντρώνοντας φέτος το ενδιαφέρον του στην προστασία της θαλάσσιας χελώνας, ξεκινά από το Μάιο συνεργασία με τον ΑΡΧΕΛΩΝ για την θεραπεία και επαναφορά των χελωνών στο φυσικό τους περιβάλλον. Στο πλαίσιο αυτό, θα προσφέρει ένα ποσό από κάθε πιστοποίηση ερασιτεχνικού καταδυτικού προγράμματος της PADI που πραγματοποιεί το οποίο θα διατίθεται για τη συντήρηση της κεντρικής εξωτερικής δεξαμενής φιλοξενίας θαλάσσιων χελωνών, στο Κέντρο Διάσωσης Θαλάσσιων Χελωνών του ΑΡΧΕΛΩΝ στη Γλυφάδα.

Για να συμμετέχετε πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή, μέχρι την Παρασκευή 6 Μαΐου, καλώντας στο 210-5231 342 (γραφεία ΑΡΧΕΛΩΝ από τις 9 πμ μέχρι τις 5 μμ).

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ