Δήμος Ελληνικού- Αργυρούπολης 1η ΘΑΛΑΣΣΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ,



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Ελληνικού «Ο ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ» η 1η ΘΑΛΑΣΣΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ, δεδομένου ότι συμμετείχαν 11 Ιδρύματα με 300 περίπου παιδιά και 70 συνοδούς.
Το πρόγραμμα περιλάμβανε ψάρεμα με καλάμι από την ακτή, ζωγραφική με θέμα τη θάλασσα, βόλτα με τα σκάφη των μελών μας και με ιστιοπλοϊκό από το τμήμα της ιστιοπλοΐας & μουσική.
Ήταν πραγματικά μια ξεχωριστή ημέρα για τα άτομα αυτά όπου χάρηκαν το θαλάσσιο περιβάλλον. Οι εντυπώσεις άριστες δεδομένου ότι υπήρξε γενικό αίτημα από όλα τα ιδρύματα, τα παιδιά και τους γονείς τους να επαναληφθεί σύντομα η δραστηριότητα αυτή.


Παρόντες ήταν ο κος Κατσικάρης Δημήτριος, Αντιπεριφερειάρχης Αττικής και υπεύθυνος του Αθλητικού Τομέα της Περιφέρειας Αττικής, σαν εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη κου Σγουρού, ο οποίος μας συνεχάρη για την πρωτοβουλία αυτή, εκφράζοντας την ευχή να συνεχισθεί η δραστηριότητα αυτή, για την οποία υποσχέθηκε ότι η Περιφέρεια Αττικής θα συμπαραστέκεται όχι μόνο ηθικά αλλά και οικονομικά.
Επίσης ο Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης, Χρήστος Κορτζίδης και Αντιδήμαρχος, Νίκος Σούγελας, οι οποίοι επίσης έδωσαν τα θερμά τους συγχαρητήρια.
Τα ιδρύματα που συμμετείχαν είναι: ¨ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ» ΘΗΒΑΣ, ΣΙΚΙΑΡΙΔΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ, ο «ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ», ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΠΑΣΤΙΚΩΝ, «ΑΜΥΜΩΝΗ», «ΑΡΓΩ» από τον Πειραιά, ΕΛΕΠΑΠ, «ΣΥΜΠΡΑΤΤΩ», «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ» από το Ίλιο, και πολλά μέλη των SPECIAL OLYMPICS.

Χορηγοί ήταν:
ΚΑΛΑΜΙΑ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ: οι εταιρίες FISHING TIME-Καλλιθέα, ΑΛΑΜΑΝΟΣ-Αργυρούπολη, KALAKONA AE-Κολωνός, MASTRO-Αμπελόκηποι, ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ-Α.Καλαμάκι, ΝΙΚΟΣ ΣΚΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ.
ΣΩΣΣΙΒΙΑ: LALIZAS-Ναυτιλιακά είδη.
ΔΩΡΑ: KLAKETA-Εκδόσεις ΣΙΟΥΡΤΗΣ-Χαλάνδρι.
ΓΕΥΜΑ: Εταιρία εστίασης CITY PIZZA – Α. Γλυφάδα.

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ