Γραφείο Τύπου Βουλευτή Β΄Αθηνών Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο βουλευτής Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας και αναπληρωτής τομεάρχης Εμπορίου κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή προς τους Υπουργούς Επικρατείας, & Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής με θέμα «Εμπλοκή στην επένδυση του Κατάρ στο Ελληνικό». Ακολουθεί πλήρες το κείμενο.


«Μετά λύπης μου διαβάζω σε σημερινά δημοσιεύματα στον τύπο ότι το Κατάρ αποσύρει οριστικά το ενδιαφέρον του για την τουριστική και εμπορική αξιοποίηση του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού. Μάλιστα σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Ελευθεροτυπίας» το νέο φιάσκο οφείλεται σε παρέμβαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που προκάλεσε την οργή των αξιωματούχων του Κατάρ, οι οποίοι κατηγορούν την κυβέρνηση Παπανδρέου για ερασιτεχνική διαχείριση.
Σε ερώτηση που είχα υποβάλλει τη 14.02.2011 στη βουλή είχα εκφράσει τις επιφυλάξεις μου για τη διαδικασία που επελέγη από την κυβέρνηση και ρωτούσα συγκεκριμένα για το σχέδιο αξιοποίησης του Ελληνικού.
Η απάντηση που δόθηκε από τον Υπουργό Επικρατείας κ. Παμπούκη ήταν ότι ο αρχιτέκτονας και πολεοδόμος κ. Acebillo παρουσίασε στις 9 Φεβρουαρίου 2011 προφορικά στον Πρωθυπουργό το αναπτυξιακό σχέδιο για την περιοχή του Ελληνικού, αναφέροντας ότι όταν οριστικοποιηθεί το σχέδιο θα δοθεί επίσημα στη δημοσιότητα και θα ενημερωθεί αναλυτικά η βουλή. Κατόπιν των ανωτέρω:

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ