ΗλιουποληΟ Δημοτικός μας κινηματογράφος κοντά στους δημότες μας κι αυτό το καλοκαίρι




Αγαπητοί συμπολίτες, συμπολίτισσες,
Η Δημοτική Αρχή και ο Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ. «Γρ. Γρηγορίου» με χαρά σας ανακοινώνουμε την έναρξη του προγράμματος του δημοτικού θερινού κινηματογράφου «Μελίνα Μερκούρη» για τη φετινή σεζόν.
θερινό σινεμά
Παρά τις μεγάλες δυσκολίες που έπρεπε να αντιμετωπίσουμε για την επαναλειτουργία τού δημοτικού μας κινηματογράφου, λόγω της λύσης τής δημοτικής επιχείρησης «Ευώνυμος Α.Ε.», κατορθώσαμε να τον θέσουμε και πάλι στη διάθεση των δημοτών μας, που θα απολαύσουν και αυτό το καλοκαίρι ταινίες ποιότητας στο γνωστό σε όλους αγαπημένο μας χώρο.
Πιστεύοντας ότι ο κινηματογράφος είναι μια τέχνη που συνδυάζει άριστα την ψυχαγωγία με την ψυχοπνευματική καλλιέργεια, φροντίσαμε να στήσουμε για φέτος ένα πρόγραμμα με ταινίες υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών, που έχουν όλες βραβευθεί σε φεστιβάλ και διαγωνισμούς.

Η έναρξη του φετινού προγράμματος θα γίνει την Τρίτη, 14/6/11, με ένα αφιέρωμα στον σύγχρονο ελληνικό κινηματογράφο, με νέες ταινίες που συμμετέχουν σε διεθνείς διαγωνισμούς. Για μία εβδομάδα, από τις 14/6/11 έως τις 20/6/11, κάθε βράδυ θα προβάλλονται δύο διαφορετικές ταινίες, τις οποίες θα μπορούν οι συμπολίτες μας να παρακολουθήσουν με ένα μόνο εισιτήριο (περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 210/99640699 και στο site www.politismos-ilioupoli.gr).
Η πρώτη βραδιά είναι προσφορά στους εργαζομένους του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων, τους οποίους προσκαλούμε να εγκαινιάσουμε μαζί το κινηματογραφικό μας καλοκαίρι. Θα προβληθεί η ταινία του Σωτήρη Γκορίτσα «Απ’ τα κόκκαλα βγαλμένα», και η είσοδος θα είναι δωρεάν για όλους τους δημότες.
Θα χαρούμε πολύ να μοιραστούμε μαζί σας τις όμορφες καλοκαιρινές βραδιές με ταινίες ποιότητας στο δημοτικό μας κινηματογράφο. Σας περιμένουμε.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ