Ρήμαξε» τις βίλες των επωνύμων η σπείρα που έπεσε στα χέρια της αστυνομίας



Πάνω από 200 σπίτια υπολογίζεται ότι είχαν «ρημάξει» τα μέλη της σπείρας που έπεσε στα χέρια της αστυνομίας.Η σπείρα είχε βάλει στόχο τα πολυτελή σπίτια των επωνύμων κυρίως των νοτίων προαστίων. Αποτελείτο από 13 άτομα τα οποία έπαιρναν πληροφορίες ως επί το πλείστον από τις οικιακές βοηθούς που εργάζονταν στα συγκεκριμένα.σπίτια. Τα μέλη της γνώριζαν όχι μόνο εάν και ποια σπίτια είχαν χρηματοκιβώτια, αλλά και το που υπήρχαν χρήματα και πανάκριβα κοσμήματα. Τα μέλη της αστυνομίας εντόπισαν ακόμη και τραπεζικούς λογαριασμούς στην Ελβετία, όπου αποστέλλονταν τα χρήματα που έκλεβαν οι διαρρήκτες από τα χρηματοκιβώτια. Τα κλοπιμαία που εντοπίστηκαν είναι τόσα πολλά, που η ακριβής αξία τους δεν έχει προσδιοριστεί ακόμη.

Στα οκτώ σπίτια των κακοποιών που έγιναν έρευνες εντοπίσθηκαν κλοπιμαία, αλλά και κλειδαριές από πόρτες ασφαλείας πάνω στις οποίες έκαναν πρόβες οι κακοποιοί για να γίνονται καλύτεροι.

Οπως ανακοίνωσαν οι εκπρόσωποι της αστυνομίας, το κύριο χαρακτηριστικό της σπείρας ήταν η ικανότητά της να ανοίγει με άνεση πόρτες ασφαλείας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ