«ΔΕΣ ΤΟ ΣΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕ»




Η Περιφερειακή Ενότητα Νοτίου Τομέα Αθήνας και ο Δήμος Γλυφάδας σε συνεργασία με το ΒΗΜΑ FM 99,5 συνεχίζουν τη δράση καθαρισμού των σημάτων του Κ.Ο.Κ.

Αυτό το Σάββατο 2 Ιουλίου καθαρίζουμε τα σήματα της οδού Αγγ. Μεταξά. Σας περιμένουμε όλους λοιπόν στις 9.30 το πρωί στη Γλυφάδα (Αγγ. Μεταξά & Α. Παπανδρέου), - όπου ο ρ/φ σταθμός ΒΗΜΑ FM 99,5 θα εκπέμπει ζωντανά – για να αναλάβουμε δράση.

Συχνά παρατηρούμε τα σήματα του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, τους στύλους στις μεγάλες οδικές αρτηρίες αλλά και τις στάσεις των Αστικών Συγκοινωνιών, να είναι καλυμμένα με αυτοκόλλητα. Το γεγονός αυτό δημιουργεί προβλήματα στην καλύτερη πληροφόρηση των κατοίκων που κινούνται με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς ενώ ευνοεί την αύξηση των ατυχημάτων με τις συνθήκες περιορισμένης οδικής ασφάλειας που προκαλεί.

Στόχος της δράσης μας είναι να ευαισθητοποιηθούμε όλοι τόσο στα θέματα οδικής ασφάλειας όσο και να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την αισθητική της πόλης.

Υποστηρικτής αυτής της προσπάθειας είναι το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και συμμετέχουν η ομάδα εθελοντών Δήμου Γλυφάδας ¨ΕΛΑ¨ καθώς & ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Αττικής ¨Ωρα για Δράση¨.

Σας περιμένουμε όλους!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ