Γλυφαδα: Επιτυχημενη η εκδηλωση για την Βραβευση της Πρόεδρου της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Ελληνική Δράση Αφρικής»,αλλα και του Δημαρχου Κώστα Κοκκορη

 
Για το έργο και την κοινωνική προσφορά της τιμήθηκε η κ. Μέρω Κεσεσίογλου, Γενική Πρόξενος της Ακτής Ελεφαντοστού και  το οποίο διοργάνωσαν η  Εθνική Ασφαλιστική, σε συνεργασία με το Προξενείο Ακτής Ελεφαντοστού και το Δήμο Γλυφάδας.  Η «Ελληνική Δράση Αφρικής», έχει σκοπό την ανθρωπιστική βοήθεια προς όλες τις χώρες της Μαύρης Ηπείρου.

Για την υποστήριξη στη διοργάνωση της εκδήλωσης από το Δήμο Γλυφάδας, τιμήθηκε ο Δήμαρχος Κώστας Κόκκορης, ο οποίος κατά την ομιλία του εξήρε το φιλανθρωπικό έργο της κυρίας Κεσεσίογλου.

Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στην αποπεράτωση νοσοκομείου στην πόλη Odienne της Ακτής Ελεφαντοστού, όπου φιλοξενούνται 300 παιδιά που έχουν προσβληθεί από Aids και από την νόσο Burulli, ένα είδος μεταλλαγμένης λέπρας που απονεκρώνει το μυϊκό και νευρικό σύστημα και η μόνη θεραπεία είναι ο ακρωτηριασμός.

Το μουσικό αυτό δείπνο συνοδεύτηκε από τις μελωδίες που ερμήνευσε υπό τη συνοδεία πιάνου η Δέσποινα Ολυμπίου, ενώ τη βραδιά παρουσίασε η Φωτεινή Γεωργαντά.

Με την παρουσία τους τίμησαν την βραδιά αυτή, άνθρωποι από τον πολιτικό, επιχειρηματικό, τραπεζικό, αθλητικό και καλλιτεχνικό χώρο. Υποστηρικτής της εκδήλωσης ήταν το goodchannel.gr του ΟΠΑΠ.

Για
ΦΩΤΟ Νο 1  Ο Δήμαρχος Κώστας Κόκκορης κατά την ομιλία του
ΦΩΤΟ Νο2  Ο Δήμαρχος Κώστας Κόκκορης και η Γενική Πρόξενος της Ακτής Ελεφαντοστού κ. Μ. Κεσεσίογλου


Σχόλια

  1. Ο δήμαρχος ας αφήσει την ελληνική δράση στην Αφρική κι ας κοιτάξει το χάλι της Γλυφάδας που επάξια μπορει να παρει τον τιτλο της πιο βρώμικης πολης του λεκανοπεδίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ