Μια νέα παιδική χαρά στη Γλυφάδα
Μια νέα παιδική χαρά θα έχουν άμεσα στη διάθεση τους οι μικροί φίλοι του Δήμου Γλυφάδας. Πρόκειται για τη διαμόρφωση, σε παιδική χαρά, του οικοπέδου που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Υψηλάντου και Τσιτσάνη, το οποίο με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, έχει χαρακτηριστεί σε χώρο πρασίνου/παιδικής χαράς, μετά από τροποποίηση ρυμοτομικού σχεδίου και παρά τις προσπάθειες ιδιωτών, φερόμενων ως ιδιοκτητών, να μην περιέλθει στο Δήμο.
Τα παιχνίδια που τοποθετούνται στην παιδική χαρά της Υψηλάντου και Τσιτσάνη προέρχονται από την πλατεία της Ευρυάλης, όπου έχει ήδη ξεκινήσει το έργο ανάπλασής της.
«Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ασφαλείς παιδότοπους στα παιδιά και τους γονείς τους, είτε αυτοί προέλθουν από την ανάπλαση των υφιστάμενων είτε από τη δημιουργία νέων, παρά τις αντιξοότητες και την αρνητική οικονομική συγκυρία, με την υποστήριξη των εργαζομένων του Δήμου, τους οποίους και ευχαριστώ για τη συμβολή τους στην κατασκευή της συγκεκριμένης παιδικής χαράς» δήλωσε ο Δήμαρχος Γλυφάδας Κώστας Κόκκορης αναφερόμενος στο έργο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δρ Φιλάνθη Αγγελάκου: όλα για το Ταεκβοντό