Μ ε ριζοσπαστικές ενέργειες του Δημάρχου η Γλυφάδα ελεισε το πρόβλημα του Νεκροταφείου . Μπράβο από τους Πολίτες στον Κώστα Κοκκορη




 Ο τρόπος και ο τόπος της ταφής των νεκρών δείχνει τον πολιτισμό μιας Κοινωνίας.
Το πρόβλημα του νεκροταφείου ταλάνιζε την Γλυφάδα χρόνια. Το παλιό, πλέον νεκροταφείο είχε κορεστει εδώ και καιρό.. Ανατριχιαστικές σκηνές εδώ και καιρό στην Πόλη.. με άταφους νεκρούς   και οι συγγενείς αυτών να βασανίζονται και άλλο εκτός από τον πόνο του ίδιου του  χαμού. Σκηνές μακάβριες.. αλλά και ανθυγιεινές  για τους ζωντανούς..με τη μυρωδιά του μεθανίου να γεμίζει την Πόλη..!!!!!!!!
Το χρόνιο αυτό πρόβλημα αποφάσισε να λύσει ο Δήμαρχος Γλυφάδας μαζί με τους Αντιδημάρχους κ.κ. Κόκκορη και Γεωργούλα  αλλά και τις ευλογίες του Μητροπολίτη κ. Παύλου με τρόπο ριζοσπαστικό!!
 Συγκεκριμένα  Ο Κώστας Κόκκορης μαζί με τους Αντιδημάρχους και μαζί με συνεργείο του δήμου, πήγε στις παρυφές του Υμηττού και οριοθέτησαν μια μεγάλη περιοχή όπου άνοιξαν και τους πρώτους οκτώ τάφους. !!Ο μητροπολίτης Γλυφάδας, Παύλος, μετέφερε στο σημείο προκατασκευασμένη εκκλησία.


Ο δήμαρχος Γλυφάδας  συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος περί τις 4 το απόγευμα. Το πόρισμα της εισαγγελικής έρευνας για το θέμα αναμένεται την προσεχή Τρίτη.

Οι εργασίες διαμόρφωσης του νέου νεκροταφείου συνεχίζονται και οι αντιδράσεις των κατοίκων υπέρ της λύσης. Η γραφειοκρατία, η αναβλητικότητα φορέων κρατικών και μη  είχαν φέρει την Γλυφάδα να  έχει ξεπεράσει την Κόκκινη γραμμή στον τομέα της Υγιεινής . Πολύ κρίνουν την ενέργεια παράνομη  οι κάτοικοι της Γλυφάδας Ηθική και αναγκαία !!!!!!!!!!!!!!!!!!
 Χίλια Μπράβο και από εμάς 

Σχόλια

  1. η ασυδοσία , οι τραμπουκισμοί και οι παρανομίες του δημάρχου πρέπει να τιμωρηθούν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στη χωρα του παραλογου , στη χωρα της παρανομιας, της ανευθυνοτητας , της βιαστικης αρπακολικης λυσης, για "΄χαρη του Λαού " και εξ' ονόματος του , φτάσαμε να λέμε Μπράβο !!!!! σε τέτοιες "λύσεις!!
    Ελπίζω να κάνετε πλάκα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχως δεν ειναι πλακα. Ειναι αληθεια και ευτυχως η δικαιοσυνη εδωσε εντολη να συλληφθει ο αυθαιρετος δημαρχος και να τιμωρηθει οπως του αξιζει παρεα με το μητροπολιτη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητοι αγνωστοι φίοι..Μάλλον δεν εχετε μπει στην δυσάρεστη διαδικασία της ευρεσης τάφου για συγγενη, ουτε ζειτε κοντα στις αναθυμιασεις, ουτε τα παιδια σας πανε σχολειο κοντα.. ουτε να βγαζετε τον νεκρό σας με μακαβριες αποκαλυψεις...!!!Ευτυχως για εσας.. Οσο για παρανομια, καταπάτηση κλπ. Νεκροταφείο έφτιαξαν οχι βίλα..Το καλο πρέπει να λέγεται.. και το κακο επίσης .. Αλλα εδω το πραγμα μπερδευεται καπως . Σκεφτειτε νεκροι αταφοι.. στην ουρααα.Τελειως αντικειμενικά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε μια συντεταγμενη κοινωνια δεν γινονται με αυτο τον τροπο.Ναι! υπηρχε τεραστιο προβλημα.Ναι!ειχε δημιουργηθει το αδιαχωρητο -οχι εδω και καιρο αλλα -εδω και πολλα χρονια.Γραψετε οσα Ναι επιθυμειτε..πχ δηλωναν πλαστες κατοικιες και φιλοξενουνταν στην Βουλα κλπ.Με τον τροπο που εγινε ανεδειχθη για αλλη μια φορα πως δινονται οι λυσεις στην Ελλαδα (Στην ομορφοτερη χωρα του Κοσμου με τους χειροτερους κατοικους).Καποιος πρεπει να υπενθυμισει τη λεξη προγραμματισμος. Αλλη μια λεξη που εχει χαθει μαζι με την του φιλοτιμου.Δεν εχω σκοπω να κατηγορησω κανενα. Απλα καταγραφω εντυπωσεις.δπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΎΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΓΙΑΤΊ ΑΠΌ ΤΟΝ ΣΥΧΩΡΕΜΈΝΟ ΤΟΝ ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ .ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΟΝΟΥΝ ΝΑ ΞΕΘΑΒΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΛΙΩΣΕΙ.
    ΝΕΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΎΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΓΙΑΤΊ ΑΠΌ ΤΟΝ ΣΥΧΩΡΕΜΈΝΟ ΤΟΝ ΛΑΖΑΡΊΔΗ ΤΟ ΑΚΟΎΩ ΌΤΙ ΘΑ ΠΆΕΙ ΣΤΟ ΒΟΥΝΌ ΑΛΛΆ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΊΧΕ ΤΑ ΚΌΤΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΆΝΕΙ .ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΠΙΟ ΑΠΆΝΘΡΩΠΟ! ΝΑ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΏΝΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΚΌ ΣΟΥ ΣΤΑ 3 ΧΡΌΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΈΧΕΙ ΛΙΏΣΕΙ.
    ΠΟΛΙΤΗΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΡΑΓΟΎΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΈΑΤΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΏΠΙΝΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΙΑ ΕΓΏ ΤΗΝ ΚΊΝΗΣΗ ΑΥΤΉ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΟΤΟ ΈΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΌΝ ΤΟΝ ΤΡΌΠΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΠΕΛΗΣ14 Αυγούστου 2011 στις 12:06 μ.μ.

    ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΟΤΙ Η ΓΛΥΦΑΔΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗ ΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΡΓΑ ΒΙΤΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΥΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑΛΑΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΑΜΕΣΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟΛΜΗΡΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΩΝ ΣΥΝΕΠΕΙΩΝ. ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΕΜΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΤΑΦΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΑΣ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΑΗΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΣΑ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΝΕΚΡΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΕ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΚΤΑΦΗ ΝΕΚΡΩΝ ΓΙΑ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ. ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΝΑ ΣΥΜΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΑΥΛΟ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΗΔΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΚΡΟ ΜΑΣ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ. ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΕΚΤΑΣΕΩΣ ΤΗΣ Α ΖΩΝΗΣ ΥΜΗΤΤΟΥ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΑΜΕ ΤΟ ΝΕΚΡΟ ΜΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΑΦΙ- ΡΕΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΕ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ. ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΤΟΤΕ ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΛΠΙΝΙΚΗ ΚΑΜΤΣΙΟΥ15 Αυγούστου 2011 στις 1:23 μ.μ.

    ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΕΝΝΟΙΕΣ –ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΙ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ-ΟΠΩΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑΣΙΜΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑΣΙΜΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΑΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ‘Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΝΕ...ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΝΕ...Ε, ΠΙΑ ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΤΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ; ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΝΑ ΠΡΑΞΕΤΕ; ΠΟΤΕ! ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟΥ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠ'ΑΥΤΟΝ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΑΙ ΜΕΜΠΤΟ! ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΡΑΓΙΑ ΚΑΙ Η ΑΔΡΑΝΕΙΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οτι δεν λυνεται...κόβεται..!!! Κι εφόσον χρόνια οι άρχοντες μας μιλούσαν και ..ξυνονταν χωρις να δίνουν λύσεις τα συγχαριτήρια στους τολμηρους και αποφασιστικούς.. Και μετά το νεκροταφείο, τα αυθαιρετα του βουνου και η παραλία !!! Προχωρει δημαρχε και πάντα τα σωστα έργα μένουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ