Γλυφάδα:Ζητούμε την εφαρμογή της απόφασης του ΟΡΣΑ για τη χωροθέτηση νεκροταφείου


 Η συνέχεια στο Θρίλερ του Νεκροταφείου Γλυφάδας γράφτηκε με ψήφισμα που πραγματοποιήθηκε μετά απο συγκεντρωση και ομιλία του Δημάρχου της Πόλης κ. Κόκκορη.


Πριν από την αρχή της ομιλίας του Δημάρχου και επισκεπτόμενοι το γραφείο του Αντιδήμαρχου Πόλης κ. Γεωργούλα μας γίνεται απολύτως σαφές ότι η Δημοτική Αρχή Γλυφάδας δεν ' κάνει βήμα πίσω" γεγονός  τονίζει και ο Δήμαρχος Κώστας Κόκκορης και ο Εκπρόσωπος του Μητροπολίτη.Αιδεσιμολογιότατος πατέρας Κωνσταντίνος.

«Το αίτημα δημιουργίας κοιμητηρίου που να καλύπτει τις ανάγκες της Πόλης μας είναι κοινωνικό, πέρα από παρατάξεις και κομματικές αποχρώσεις. Μας ενώνει γιατί μας αφορά όλους. Είναι ένα θέμα που χρονίζει και πρέπει να λυθεί εδώ και τώρα, με τη συνεργασία της Πολιτείας. Ζητούμε την εφαρμογή της απόφασης του ΟΡΣΑ για τη χωροθέτηση νεκροταφείου στο συγκεκριμένο χώρο, η οποία εκδόθηκε το 1995 και την αξιοποίηση της πλήρους μελέτης εγκατάστασης νεκροταφείου, την οποία εκπόνησε ο Δήμος το  1998» δήλωσε ο Δήμαρχος Κώστας Κόκκορης κατά την ομιλία του σε μια διαπαραταξιακή, εντυπωσιακή σε μέγεθος και παλμό, συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε έξω από το Δημαρχείο Γλυφάδας.
«Οι θέσεις του Δήμου και της τοπικής Εκκλησίας είναι κοινές και αμετακίνητες. Η εκκλησία θα συμπαρασταθεί στο Δήμο μέχρι τέλους» τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο εκπρόσωπος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Γλυφάδας κ.κ. Παύλου,  Αιδεσιμολογιότατος πατέρας Κωνσταντίνος.
Η συγκέντρωση έκλεισε με ψήφισμα με το οποίο οι πολίτες ενέκριναν τις ενέργειες του Δημάρχου και του Μητροπολίτη για τη δημιουργία του νέου Κοιμητηρίου στο χώρο που έχει εγκριθεί από τον ΟΡΣΑ, καλώντας τους να παραμείνουν ανυποχώρητοι σε αυτή τους την επιλογή. 



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ