ΓΛΥΦΑΔΑΣυναντηση με τους Διευθυντες Σχολειων


Συνάντηση-καλωσόρισμα με τους Διευθυντές των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της προέδρου της δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Μαρίας Βουγιουκλή και του τμήματος Παιδείας του Δήμου, παρουσία του Δημάρχου Κώστα Κόκκορη.


Στο πλαίσιο της συνάντησης, οι Διευθυντές των σχολείων ενημερώθηκαν για τη λειτουργία των νεοσύστατων σχολικών επιτροπών (Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης), την πορεία των επισκευών συντήρησης των σχολικών κτιρίων, τις ενέργειες του Δήμου για ένταξη στο πρόγραμμα χρηματοδότησης για τη μεταφορά των μαθητών, τις εκκρεμότητες στα θέματα σχολικών κτιρίων – ΟΣΚ καθώς και για το πρόγραμμα «Σχολές Γονέων» που πρόκειται να υλοποιηθεί σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων (ΙΔΕΚΕ).




Από την πλευρά του ο Δήμαρχος διαβεβαίωσε τους Διευθυντές των Σχολείων ότι σε συνεργασία με τους προϊσταμένους των Γραφείων Εκπαίδευσης, της Επιτροπής Παιδείας και τους Διευθυντές των σχολείων θα πραγματοποιηθεί από την επόμενη χρονιά ορθολογικότερη κατανομή του μαθητικού δυναμικού ώστε όλα τα σχολεία να έχουν ισάριθμους μαθητές (ανάλογα και με τις κτιριακές  δυνατότητες τους).

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης, η πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αννα Σάκκου, οι αντιδήμαρχοι, Πόλης Στάθης Γεωργούλας, Πολεοδομίας  Αρης Παναγοπουλος, οι πρόεδροι των σχολικών επιτροπών Κατσιμάρδος Βασ. και Κούτρας Ν. και ο υπεύθυνος για τα προγράμματα που θα υλοποιηθούν σε συνεργασία με το ΙΔΕΚΕ Κόκκοτας Παν.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ