Αγιασμός για τη Νέα Σχολική Χρονιά


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


«Η Γνώση στον Άνθρωπο είναι στοιχείο και λόγος ελευθερίας. Όσα περισσότερα πνευματικά εφόδια κατακτά τόσο πιο ελεύθερος, ανεξάρτητος και δυνατός γίνεται. Να εκμεταλλευτείτε τα σχολικά χρόνια γιατί αποτελούν σημαντική για εσάς περιουσία. Αδράξτε τη Γνώση και οπλιστείτε για τη Ζωής σας και το Μέλλον σας», προέτρεψε ο Δήμαρχος Κώστας Κόκκορης τους μαθητές των σχολείων που επισκέφθηκε στο πλαίσιο του αγιασμού για τη νέα σχολική χρονιά. «Από την πλευράς μας ως Δημοτική Αρχή θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε ώστε να έχετε κατάλληλες εγκαταστάσεις με στόχο την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων. Καλή χρονιά, Υγεία, και Δύναμη».

Ο Δήμαρχος Κώστας Κόκκορης επισκέφθηκε τα σχολεία: 3ο Γυμνάσιο - Λύκειο, 5ο Γυμνάσιο -Λύκειο, 5ο Δημοτικό, 3ο και 18ο Δημοτικό, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους, Πόλης Στάθη Γεωργούλα, Καθαριότητας Δημήτρη Τσαμπίρα, Πολεοδομίας Αρ. Παναγόπουλο καθώς και την Πρόεδρο επιτροπής Παιδείας Μαρία Βουγιουκλή.

Επισυνάπτονται φωτό

ΦΩΤΟ Νο1Οι μαθητές συγκεντρωμένοι στο προαύλιο για τον Αγιασμό
ΦΩΤΟ Νο2 Στιγμιότυπο από τον Αγιασμό τον οποίο τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ Παύλος παρουσία του Δημάρχου Κώστα Κόκκορη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ