Τίναξε στον αέρα το έκτακτο δημοτικό συμβούλιο που προκάλεσε η αντιπολίτευση!


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



«Η ύβρις  είναι το επιχείρημα όσων έχουν άδικο»  Ζαν Ζακ Ρουσώ

Ευρισκόμενος εν αδίκω, ο δήμαρχος κ. Χρ. Κορτζίδης κατέφυγε για μια ακόμη φορά  στην προσφιλή τακτική του. Την ειρωνεία, την απαξίωση, την ύβρη εναντίον της Αντιπολίτευσης, συνεπικουρούμενος μάλιστα, από ορισμένους οπαδούς του, που καταλαμβάνουν μονίμως  τις θέσεις των ακροατών, ευρισκόμενοι σε διατεταγμένη υπηρεσία προπηλακισμού  των Δημοτικών Συμβούλων της Αντιπολίτευσης .

Της Αντιπολίτευσης που τόλμησε (άκουσον-άκουσον) να προκαλέσει σύγκλιση  του Δημοτικού Συμβουλίου  με το «αστείο θέμα» της αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας  του Δήμου!
Με το ατράνταχτο  επιχείρημα  «είστε ανόητοι, λέτε ανοησίες» ο κ. Κορτζίδης  αποχώρησε από την συνεδρίαση  οδηγώντας την σε διάλυση.
Χάθηκε έτσι μια σημαντική ευκαιρία για να συζητηθεί ένα ζήτημα, καθοριστικής σημασίας  για την οικονομική  επιβίωση  του Δήμου, σε μια εποχή μάλιστα που η  πολιτική του κου Δημάρχου, στερεί συνεχώς έσοδα από τον Δήμο, χωρίς καμιά πρωτοβουλία  και σχέδιο  για την αναπλήρωσή τους
Αντίθετα,  καθυβρίζει  την αντιπολίτευση, που αγωνιώντας για  την οικονομική πορεία του Δήμου, που οδηγείται σε στάση πληρωμών και χρεωκοπία, ζήτησε την συζήτηση στο Δ.Σ.
Ο κ. Κορτζίδης , γνωρίζοντας προφανώς που οδηγεί  η δημαγωγική πολιτική του , προετοιμάζει από τώρα την αντίδρασή του , με τη γνωστή μέθοδο της μετακύλησης των ευθυνών .
Θα φταίει το κράτος που δεν του δίνει λεφτά .
Λες και ζει σε άλλο πλανήτη.
Λες και δεν βλέπει τις ανάλγητες μειώσεις μισθών και συντάξεων, τις απολύσεις υπαλλήλων , την επιδρομή των φόρων .
Περιμένει από το καταχρεωμένο  κράτος να του δώσει χρήματα, για να ασκήσει ο ίδιος πολιτική παροχών και δημοσίων σχέσεων .
Είναι βέβαιο ότι αυτό δεν θα γίνει, γιατί δεν μπορεί να γίνει.
Ας φροντίσει λοιπόν, ως υπεύθυνος άνθρωπος , να αυξήσει τα έσοδα του Δήμου από την ακίνητη περιουσία του  π. Δήμου Αργυρούπολης , αντί να χλευάζει την Αντιπολίτευση και να αποχωρεί από το Δημοτικό Συμβούλιο .

 Ευτυχώς πάντως για τον Δήμο μας , που υπάρχει και η «επάρατη και καταραμένη Ευρωπαϊκή Ένωση» όπως αποκαλείται από το Δήμαρχο και το κόμμα του , που με επιχορήγηση 1,6 εκατομμυρίων ευρώ , σώζει τους παιδικούς σταθμούς μας από το κλείσιμο .

Γραφείο Τύπου, 3/10/2011


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ