Τράπεζα τροφίμων από την Ιερά Μητρόπολη Γλυφάδας Ελληνικού, Βούλας Βουλιαγμένης και Βάρης,

 Όλοι συγκλονιστήκαμε από τις ουρές από κόσμο στο Σύνταγμα, για να πάρουν δωρεάν τρόφιμα, που μοίρασαν οι παραγωγοί της Βοιωτίας πρόσφατα.

Η φτώχεια και η ανέχεια, έχει κτυπήσει πλέον εμφανώς την συντριπτική μερίδα του πληθυσμού της χώρας μας, ακόμα και περιοχές όπως η Γλυφάδα και η Βούλα, που πριν λίγα χρόνια θεωρούταν περιοχές πολυτελείας με υψηλά κατά κεφαλήν εισοδήματα.

Η Ιερά Μητρόπολη Γλυφάδας Ελληνικού, Βούλας Βουλιαγμένης και Βάρης, σε συνεργασία με τον τηλεοπτικό Σταθμό «SKAI» και το πρόγραμμα «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» και φυσικά με την ανταπόκριση του ποιμνίου της τοπικής Εκκλησίας, σε αυτή την πρωτοφανή αλληλεγγύη και έμπρακτη εκδήλωση της Αγάπης, σε τρόφιμα πρώτης ανάγκης στα Super Market που συμμετέχουν στο πρόγραμμα στην ευρύτερη περιοχή της Μητροπολιτικής μας περιφερείας, δημιουργώντας Τράπεζες Τροφίμων σε όλες σχεδόν τις Ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως .
Πρόσφατα, δημιουργήθηκε μια υποτυπώδη Τράπεζα Τροφίμων και στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Βούλας, από τους Εφημερίους του Ιερού Ναού π. Γεώργιο Κονσολάκη (Προϊστάμενο) και ο π. Αντωνίου Χρήστου (Υπεύθυνο Νεότητος & Φιλοπτώχου Ταμείου). Πριν λίγους μήνες, θα φαινόταν για πολλούς ως περιττό, όμως στις τραγικές μέρες μας, αρχίζει και εδώ να είναι καθημερινό φαινόμενο, οι άνθρωποι να προστρέχουν στους Ιερούς Ναούς, ως τελευταία ελπίδα να καλύψουν τις στοιχειώδεις βασικές τους ανάγκες.




Καλούμε, τους αγαπητούς Ενορίτες τους Ιερού Ναού, που αντιμετωπίζουν προβλήματα και έχουν ανάγκη τροφίμων, να μη διστάσουν να κτυπήσουν την πόρτα του Γραφείου του Ναού, που με διακριτικότητα , θα λάβουν τρόφιμα πρώτης ανάγκης. Επίσης καλούμε, όσους Ενορίτες και γενικότερα Χριστιανούς , θα ήθελαν να συνεισφέρουν, και να ενισχύσουν την προσπάθεια του Ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ενορίας τους, να έρθουν σε επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Φιλοπτώχου Ταμείου του Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου π. Αντώνιο Χρήστου (τηλ. Ιερού Ναού 210-8954.921), για να ενημερωθούν πως μπορούν να συμβάλλουν, από το υστέρημά τους .

Εκ του Ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου του Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Βούλας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ