Αν όλα τα παιδιά της γης ….’ Στο Μελίνα Μερκούρη , τη Δευτέρα στις 26/03/2012 και ώρα 19 :00 .



Γι α πρώτη φορά  ο Δήμος και το Δημοτικό Ωδείο Γλυφάδας αγκαλιάζει το παιδικό χωριό ΣΟΣ με την εκδήλωση ‘ Αν όλα τα παιδιά της γης ….’ Στο Μελίνα Μερκούρη , τη Δευτέρα στις 26/03/2012 και ώρα 19 :00 .
 Θα απολαύσουμε τα παιδιά του Δημοτικού Ωδείου σε μία συναυλία μαγική και τα παιδιά  του ΣΟΣ , θα μας διασκεδάσουν με ΡΟΚ και ΠΟΠ μουσική .
 Εμείς θα τιμήσουμε μία από τις μητέρες του παιδικού χωριού για τον εθελοντισμό της και την αφοσίωσή της στα παιδιά .
Στα πλαίσια λοιπόν του εθελοντισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης  γίνεται  το πρώτο βήμα γνωριμίας με το ΣΟΣ από το Δήμο Γλυφάδας μέσω του Δημοτικού Ωδείου . Σε συνάντηση που είχαμε με τους γονείς του Ωδείου βρήκαμε  μεγάλη ανταπόκριση και ενθουσιασμό . Οι δε εκπαιδευτικοί μας ήταν πρόθυμοι να ασχοληθούν με τη συναυλία παρ’ όλο το φόρτο εργασίας τους
.
Από  τις 27/3/2012 και μετά  θα συγκεντρώσουμε  ό,τι μπορούμε  και θα επισκεφτούμε  τα παιδιά με διάφορα είδη ανάγκης .
 Το χωριό ΣΟΣ αγκαλιάζει με αγάπη και φροντίδα τα παιδιά που είναι μόνα στο κόσμο, που δίνει σε κάθε παιδί ξεχωριστά , τη ζεστασιά του δικού του σπιτιού, τη συντροφιά των φίλων και των αδελφών του , το ενδιαφέρον για τη μόρφωσή του , την ξεγνοιασιά του παιχνιδιού .
Ας δούμε  την περίοδο των εορτών σαν μια καλή ευκαιρία  για να συνεισφέρουμε όσοι μπορούμε από το υστέρημά μας  , στα παιδάκια που έχουν την ανάγκη μας , στα παιδάκια που δεν αισθάνθηκαν  ποτέ τo μητρικό χάδι και την αγκαλιά του πατέρα . Να δώσουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας , ότι οι δύσκολες στιγμές που ζούμε δεν είναι αξεπέραστες και όλοι μαζί με πνεύμα αλληλεγγύης και εθελοντισμού μπορούμε να τις αντιμετωπίσουμε .      
 

Μαυρακάκη Ελένη

Δημοτική σύμβουλος ‘Δυνατή Γλυφάδα –Κ.Κόκκορης’
Τομεάρχης του Δημοτικού Ωδείου Γλυφάδας



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ