Έκθεση Φωτογραφίας “Υδάτινοι Τόποι” στον πολυχώρο ΚΑΠΠΑ στη Γλυφάδα


Έκθεση Φωτογραφίας “Υδάτινοι Τόποι” στον πολυχώρο ΚΑΠΠΑ στη Γλυφάδα

Η Έκθεση αποτελεί συνέχεια του ομότιτλου, 1ου Διαγωνισμού Φωτογραφίας Νότιας Αθήνας, που διοργανώθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Νότιας Αθήνας και ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Δεκέμβριο του 2011. Κεντρικό θέμα της, το νερό στις διάφορες μορφές του. Ερασιτέχνες φωτογράφοι όλων των ηλικιών, εμπνεύστηκαν από τη Νότια Αθήνα και αιχμαλώτισαν στιγμιότυπα εντός των ορίων των Δήμων της. Πενήντα από τα έργα τους επιλέχθηκαν και εκτίθενται διαδοχικά σε εκθεσιακούς χώρους των Δήμων Ελληνικού-Αργυρούπολης, Καλλιθέας, Αλίμου, Μοσχάτου-Ταύρου, Παλαιού Φαλήρου, Νέας Σμύρνης, Γλυφάδας και Αγίου Δημητρίου.

Έβδομος σταθμός της Έκθεσης, ο Δήμος Γλυφάδας, φιλοξενεί την Έκθεση στον Πολυχώρο “ΚΑΠΠΑ”, στη συμβολή των οδών Καραϊσκάκη 34 και Βασίλη Τσιτσάνη.

Διάρκεια Έκθεσης: Πέμπτη 22 έως και Σάββατο 31 Μαρτίου
Ώρες: 10πμ-2.30μμ καθημερινά.


Είσοδος ελεύθερη. 

Επιμέλεια Έκθεσης: Τίνη ΙωαννίδουΑναλυτικό Πρόγραμμα εκθέσεων: http://ydatinoitopoi.blogspot.com   και                                                                             http://notiostomeasathinas.blogspot.comΠληροφορίες για το ΔΤ: Γιώργος Φραγκίσκος gfragkiskos@patt.gov.gr – τηλ 2132100151

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δρ Φιλάνθη Αγγελάκου: όλα για το Ταεκβοντό