Με μηνυσεις απάντα ο Δήμαρχος Γλυφάδας για δημοσιεύματα





Προσβεβλημένος από δημοσιεύματα Τοπικού Τύπου ο Δήμαρχος Γλυφάδας Κώστας Κόκκορης απαντάει με μηνύσεις για συκοφαντικές κατηγορίες
Συγκεκριιμένα το Δελτίο Τύπου έχει ως εξής

"Σχετικά με μηνυτήρια αναφορά εις βάρος του Δημάρχου Κώστα Κόκκορη και συκοφαντικό δημοσίευμα που αναρτήθηκε  στην ηλεκτρονική σελίδα «palmosgl.blogspot.com» σύμφωνα με το οποίο ο Δήμαρχος δήθεν κρύβεται προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη, για την αποκατάσταση της αλήθειας σας ενημερώνουμε ότι: ο Δήμαρχος Κώστας Κόκκορης προσήλθε αυτοβούλως στο Α’ Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας και παρουσία του Διευθυντή κ. Καραχάλιου υπέβαλε μήνυση κατά των κ.κ. Αναστ. Γιαννακόπουλου, Δημ. Φιλιππόπουλου - ιδιοκτήτη και εκδότη της εφημερίδας Παλμός της Γλυφάδας και του blog - και Δημ. Καραπάνου για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμισης, ψευδούς κατά μήνυσης, διατάραξης ειρήνης της υπηρεσίας και ψευδορκίας.
Οι συκοφαντικές κατηγορίες κατά του Δημάρχου και της πλειοψηφίας των Μελών του Δημοτικού Συμβουλίου αποτελούν μια συντονισμένη παράνομη και αήθη επίθεση για εξυπηρέτηση αλλότριων σκοπών."





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ