Μεγάλη η συμμετοχή των κατοίκων της Γλυφάδας στη συγκέντρωση φαρμάκων και υγειονομικού υλικού στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Όλοι μαζί μπορούμε»

Με ε πιτυχία πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση φαρμάκων και υγειονομικού υλικού στην Πλατεία Αγ. Κων/νου και Ελένη την οποία διοργάνωσαν στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στην Υγεία», το  Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής που ίδρυσαν η Ιερά Αρχιεπισκοπής Αθηνών, η ΜΚΟ της «Αποστολή» και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ) σε συνεργασία με το ραδιοφωνικό/τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και την υποστήριξη του Δήμου Γλυφάδας.
Σε αυτήν την πρωτοβουλία αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο, ήταν αξιοσημείωτη η ανταπόκριση των πολιτών καθώς ήταν παρά εκείνοι που έφτασαν στην πλατεία φέροντας φάρμακα που είχαν  αγοράσει ή διέθεταν στο σπίτι τους και δε τα χρειάζονταν, καθώς και υγειονομικό υλικό.

Το υλικό που συγκεντρώθηκε μεταφέρθηκε στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού. Στη συγκέντρωση των φαρμάκων και του υγειονομικού υλικού συμμετείχαν μεταξύ άλλων εθελοντές του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής, του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού, της Ομάδας Εθελοντών του Δήμου Γλυφάδας.
«Ως Δημοτική αρχή στηρίζουμε κάθε οργανωμένη εθελοντική πρωτοβουλία καθώς πιστεύουμε ότι μόνο Ολοι Μαζί Μπορούμε» δήλωσε ο Δήμαρχος Κώστας Κόκκορης αναφερόμενος στη δράση. Θα ήθελα να συγχαρώ το  Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών (ΙΣΑ), το ρ/φ και τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ για αυτή την πρωτοβουλία καθώς και να ευχαριστήσω τους εθελοντές και τους Πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα κάνοντας πράξη το μήνυμα Όλοι Μαζί μπορούμε».
 Φωτό – Τα φάρμακα και το υγειονομικό υλικό που συγκεντρώθηκαν με την προσφορά των πολιτών
Φωτό – Ο Δήμαρχος Κώστας Κόκκορης με τους εθελοντές που συμμετείχαν στην δράση.
Φωτό - Η Αντζελα Καρατσιώλη εκπρόσωπος της Ομάδας Εθελοντών Δήμου Γλυφάδας που συμμετείχε στη συγκέντρωση του υλικού



Δ




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ