Ο Σαράντης Κρεμιζάκης με το τραγούδι «tell me» θα εκπροσωπήσει τον Άλιμο στο Europride festival στο Λονδίνο της Αγγλίας στις 7 Ιουλίο

Η συνεργασία έκπληξη του Χαμαιλέοντα της ποπ με έναν από τους μεγαλύτεος ράπερ της Αμερικής για την εκπροσώπισή του στο Λονδίνο στις 7 Ιουλίου.... " 


 Εμπνευσμένος από τον Usher στον τρόπο που τραγουδάει και από τον Justin Bieber στον τρόπο που χορεύει, ο Χαμαιλέοντας της ποπ θέλει να δείξει σε όλους ότι μπορεί και αλλάζει... Απολάυστε τον! 

Ο Σαράντης Κρεμιζάκης με το τραγούδι «tell me» θα εκπροσωπήσει τον Άλιμο στο Europride festival στο Λονδίνο της Αγγλίας στις 7 Ιουλίου. Η μεγάλη έκπληξη του Χαμαιλέοντα της ποπ είναι η ερμηνεία του μαζί με έναν πολύ γνωστό ράπερ της Αμερικής τον Gritty Boi. Την μουσική την υπογράφει ο Kostas Farao και τους στίχους ο Σαράντης Κρεμιζάκης, ενώ στους στίχους του ραπ ο ίδιος ο ράπερ . Δείτε το βίντεοκλιπ που κάνει πάταγο στο ίντερνετ και με την σειρά μας να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην αποστολή του Αλίμου και στον Σαράντη Κρεμιζάκη:
   'Οπως δηλώνει ο ίδιος "Πέρασαν αρκετές μέρες ώσπου να καταλήξω στον συγκεκριμένο ράπερ της Αμερικής καθώς η Audition που έκανα με δυσκόλευε πάρα πολύ καθώς όλοι τους ήταν επαγγελματίες στο ραπ και σε συνεργασίες στο ενεργητικό τους με καλλιτέχνες όπως: J. Cole ,Tyga & Chris Brown. Το νέο τραγούδι κάνει πρεμιέρα αυτό το μήνα και όπως όλα δείχνουν θα είναι το Hit του καλοκαιριού!"

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ