Εργα στην Γλυφάδα


Την κατασκευή και ανακατασκευή πεζοδρομίων, εσοχών στάθμευσης και ποδηλατοδρόμου έχει ξεκινήσει η Δημοτική Αρχή στο πλαίσιο υλοποίησης έργων που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των κατοίκων.
Συγκεκριμένα, ολοκληρώθηκε η κατασκευή πεζοδρομίου, εσοχών στάθμευσης και ποδηλατόδρομου στην Αγ. Νικολάου ( από Αν. Παπανδρέου ως και Γρ. Λαμπράκη) καθώς και στην οδό Βαλαωρίτου (από την οδό Βενεζουέλας ως την οδό Προφ. Ηλία),  η κατασκευή πεζοδρομίου ενώ τοποθετήθηκαν κιγκλιδώματα περιμετρικά του αρχαιολογικού χώρου.

Σε εξέλιξη βρίσκεται το έργο κατασκευής πεζοδρομίου, εσοχών στάθμευσης και ποδηλατόδρομου στην οδό Λαζαράκη (από την Μεταξά έως την Λαμπράκη), στην Αν. Παπανδρέου (από Λαζαράκη ως Λ. Ποσειδώνος) καθώς και η διαπλάτυνση πεζοδρομίων στην ίδια οδό (από Βουλιαγμένης ως Όλγας).
Η αποκατάσταση και κατασκευή των πεζοδρομίων εντάσσεται σε ένα συνολικότερο πρόγραμμα έργων το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη και αφορά την βελτίωση οδών (ασφαλτόστρωση), την ενίσχυση του πρασίνου, τη βελτίωση του φωτισμού καθώς και την ανάπλαση χώρων ψυχαγωγίας.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ