ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ- ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗς



Φτάνει πια η υποβάθμιση της Αυτοδιοίκησης
και των υπηρεσιών της στους πολίτες.
Την Τρίτη 24 Ιουλίου  ο Δήμος κλείνει.
Κατεβαίνουμε στο Υπουργείο  Εσωτερικών στις 11.00π.μ.

Οι Δήμοι σ’ όλη τη χώρα ασφυκτιούν κάτω από το βάρος των περικοπών στην κρατική χρηματοδότηση για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Οι περικοπές ξεπέρασαν πλέον το 50% και συνεχίζονται!
Ταυτόχρονα  έχουν επωμισθεί πολλές νέες -κρίσιμες για τους δημότες-υπηρεσίες και  σηκώνουν το μεγαλύτερο βάρος των ευθυνών του κράτους για την ανακούφιση των πολιτών που πλήττονται περισσότερο από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης.
Οι δυσκολίες για τους δήμους γίνεται ακόμη μεγαλύτερες  λόγω των σοβαρών ελλείψεων σε προσωπικό  μετά το πάγωμα των προσλήψεων και τις απολύσεις συμβασιούχων.
Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί. Οι δήμοι θα καταρεύσουν με βαρύτατες συνέπειες για τους πολίτες.

Αποτελεί στάση ευθύνης για εμάς να πούμε «ως εδώ». Φτάνει πια η υποβάθμιση της Αυτοδιοίκησης και των υπηρεσιών που προσφέρει στους πολίτες.
Στο δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης είμαστε αποφασισμένοι να μην κλείσουμε παιδικούς   σταθμούς, να μην καταργήσουμε προγράμματα  κοινωνικής προστασίας , να μην υποβαθμίσουμε  τις υπηρεσίες του δήμου στους πολίτες. 
Είμαστε αποφασισμένοι να  αντιδράσουμε δυναμικά μαζί με όλη την αυτοδιοίκηση,  τους εργαζόμενους, τους πολίτες και κλιμακώσουμε τις κινητοποιήσεις  μέχρι να δοθούν λύσεις.

Την Τρίτη 24 Ιουλίου  κλείνουμε το Δήμο   και κατεβαίνουμε  -διοίκηση, εργαζόμενοι και δημότες - στο Υπουργείο  Εσωτερικών(πλ. Κλαυθμώνος)  στις 11.00π.μ. με αιτήματα:
1.   Να αποδοθούν άμεσα οι αναγκαίοι για την επιβίωση των Δήμων συμφωνημένοι και οι παρακρατημένοι πόροι.
2.   Να μην γίνουν απολύσεις συμβασιούχων και να καλυφθούν οι πάγιες και διαρκείς ανάγκες των δήμων με μόνιμο προσωπικό.                

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ