Κώστας Κόκκορης :Εχθρός του καλού είναι το Καλύτερο»



 υζήτηση  με τους Δημότες της Πόλης της Γλυφάδας ξεκίνησε ο Δήμαρχος κ. Κόκκορης  για την Κατάρτιση του Νέου Τεχνικού Προγράμματος. Με  σύνθημα «Εχθρός του καλού είναι το Καλύτερο», ο Δήμαρχος ξεκίνησε τη συζήτηση από την πλατεία της Ν. Ευρυάλης, όπου ενημέρωσε τους κατοίκους της περιοχής για τα έργα που έγιναν, τις δωρεές αλλά και αυτά που θα πραγματοποιηθούν μέσα στον επόμενο χρόνο.

Ο κ. Κόκκορης ανήγγειλε μεταξύ άλλων τη δημιουργία Δημοτικού Ιατρείου και Κοινωνικού Παντοπωλείου, προκειμένου ο Δήμος να βοηθήσει στη νέα ελληνική πραγματικότητα.
Ευχαρίστησε τους χορηγούς των έργων για τη συνεργασία τους και την εμπιστοσύνη τους στην παράταξή του. Επίσης τόνισε ότι οι χορηγίες θα συνεχιστούν. «Τιμή για μια Δημοτική Αρχή είναι να την εμπιστεύονται οι Δημότες». Οι παριστάμενοι έθεσαν και γραπτώς τα ερωτήματά τους, στα οποία και θα απαντήσει η Δημοτική Αρχή προσωπικά στον καθένα.
Στη συνολική συζήτηση στις γειτονιές της πόλης θα καταρτιστεί το νέο Τεχνικό Πρόγραμμα, λαμβάνοντας υπόψη τη γνώμη των δημοτών.



 
Σ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ