Το Δημοτικό Ωδείο Γλυφάδας έκλεισε τον Πολιτιστικό Σεπτέμβρη με μία πολυποίκιλη συναυλία 2 ½ ωρών και  χάρισε στους δημότες μας  μία βραδιά γιορτής . Ήταν η πρώτη φορά  που το Ωδείο μας εμφανίστηκε σε εξωτερική συναυλία  τέτοιας εμβέλειας και παρουσίασε , κλασσική , ελαφρά,  έντεχνη μουσική και στο τέλος έκλεισε παρασύροντας  όλους θεατές στους ρυθμούς του χασαποσέρπικου .

Θέλω να ευχαριστήσω  την κα Νατάσα Αργυροπούλου , τομεάρχη του Πολιτιστικού του ΚΑΠΠΑ , η οποία ήταν υπεύθυνη για όλο το πρόγραμμα του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη , το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΑΠΠΑ , το οποίο αποφασίζει ομόφωνα για τις δράσεις μας , του δασκάλους  χορού του πολιτιστικού μας , που έλαβαν μέρος για πρώτη φορά  σε συναυλία του ωδείου μας , το γραφείο τύπου του Δήμου Γλυφάδας  και τέλος ιδιαίτερα  θέλω να ευχαριστήσω τον διευθυντή κ. Κεχρή , την υποδιεθύντρια  κ. Καλλίλα  , όλο το  προσωπικό και τους μαθητές του Ωδείου μας , οι οποίοι εργάσθηκαν  σκληρά για να παρουσιάσουν  και να χαρίσουν αυτή τη βραδιά απόλαυσης στους δημότες μας  μέσα στη διάρκεια των εγγραφών και ταυτόχρονα των μαθημάτων τους .

Η προσπάθεια της σημερινής διοίκησης για την ανάδειξη του πολιτισμού την πόλη μας  είναι συνεχής και  η επιτυχία του Ωδείου μας  συνδέεται αναπόσπαστα με  αυτήν . Οι καθηγητές του Ωδείου μας  παρέχουν υψηλή ποιότητα διδασκαλίας  τηρώντας αυστηρά τους κανονισμούς  και κατόρθωσαν μέσα σε δύο χρόνια με τις εμφανίσεις τους να ανεβάσουν  τη φήμη του Ωδείου μας έτσι ώστε να μιλούν όλοι για αυτό . 

Η έναρξη της σχολικής χρονιάς είναι η αφετηρία μιας καινούργιας πορείας και το ξεκίνημα για την πραγματοποίηση στόχων και προσδοκιών,  μια νέα σελίδα για όλους, μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς .
Στους μικρούς μαθητές που μόλις τώρα ξεκινούν τη μαθητική τους σταδιοδρομία στο Ωδείο μας , αλλά και στα παιδιά των προχωρημένων τμημάτων , ευχόμαστε να εφοδιαστούν με ψυχική δύναμη και υπομονή, που θα τους οδηγήσει όχι μόνο στην προσωπική επιτυχία, αλλά και την πρόοδο και την ευημερία.
Ευχόμαστε σε όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό  που μεταλαμπαδεύει τη γνώση στα παιδιά μας καλή δύναμη, υπομονή και επιμονή, και στους γονείς να συνεχίζουν να στηρίζουν τον καθημερινό αγώνα και τη προσπάθεια των παιδιών τους.

Υποσχόμαστε ότι δεν θα σταματήσουμε αυτή την άνοδο και προετοιμάζουμε  ένα πρόγραμμα  δράσεων για το σχολικό έτος 2012-2013 που θα εκπλήξει και θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα του δήμου μας  προς το τέλος Οκτωβρίου . 

Εμείς θα βρισκόμαστε  πάντα συμπαραστάτες στην πρόοδο , στον πολιτισμό της πόλης μας και στα θέματα που απασχολούν το Δημοτικό μας Ωδείο .

Καλή πρόοδο και καλή δύναμη!
 
Μαυρακάκη Ελένη    
    
Τομεάρχης  του Δημ. Ωδείου Γλυφάδας
και των Παιδικών Σταθμών


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ