ΓΛΥΦΑΔΑ:Εγκαίνια πλατείας Αγίας Τριάδας







Σ΄ ένα ηλιόλουστο περιβάλλον και σε κλίμα συγκίνησης και υπερηφάνειας τελέστηκαν τα εγκαίνια της πλατείας της Αγίας Τριάδας στη Γλυφάδα. Ένα έργο πνοής για τους δημότες, το οποίο επιτεύχθηκε με την προσφορά των μεγάλων δωρητών, της οικογένειας Αθανασίου και Μαρίνας Μαρτίνου. Τα εγκαίνια τέλεσε ο Mητροπολίτης Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης, Βάρης και Βάρκιζας κ.κ. Παύλος, παρουσία του Αθ. Μαρτίνου, του Δημάρχου Γλυφάδας Κώστα Κόκκορη,  μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, των τοπικών φορέων και κατοίκων της περιοχής .
Η πλατεία της Αγ. Τριάδος έκτασης 6.000 τμ περίπου βρίσκεται στην περιοχή Καρβελά και αποτελεί πλέον τόπο κίνησης, δράσης και ανάπαυσης για όλες τις ηλικίες. Πλατώματα, ράμπες, πεζόδρομοι και μονοπάτια συνδέουν όλους τους επί μέρους χώρους μεταξύ τους ενώ ξεχωρίζει το υδάτινο στοιχείο (λίμνη) το οποίο αποτελεί τόσο προϋπόθεση της ζωής, από βιολογική άποψη, όσο και σύμβολο πνευματικότητας καθώς είναι άμεσα συνδεδεμένο με το όνομα της Αγίας Τριάδας. 
Ο Δήμαρχος Κώστας Κόκκορης ευχαρίστησε  θερμά την οικογένεια Μαρτίνου για την ανεκτίμητη προσφορά τους στη διαμόρφωση της πλατείας  λέγοντας " επιβεβαιώνουν με τις πράξεις τους ότι ανάμεσα μας υπάρχουν ακόμη Άνθρωποι που προσφέρουν στην κοινωνία και τους συνανθρώπους τους”.








Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΤΑΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΟΝ .

WHO IS WHO:ΤΣΑΠΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ